- Tepki
- 0
Yalnızca i7-13700k işlemci ve rtx 4080 ekran kartı parçalarına karar verebildim diğer parçalar için önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok. Oyun ve iş odaklı olacak . Şimdiden teşekkürler 
Bütçede sorun yoksa tuf almamak daha mantıklı, estetik ve rgb açısından çok sade bir tasarımı var ROG tasarım ve soğutma açısından çok daha iyi, sadece bir tavsiye bu.Yalnızca i7-13700k işlemci ve rtx 4080 ekran kartı parçalarına karar verebildim diğer parçalar için önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok. Oyun ve iş odaklı olacak . Şimdiden teşekkürler![]()
corsair daha iyi olabilir.Hazır sistemdense kendim parça almayı düşünüyorum. Ram olarak corsair veya gskill hangisini önerirsiniz ?
Ram olarak 1 numara Kingstondır.Ram olarak corsair ssd olarak da samsung tercih edicem galiba. Ekran kartı tarafındaysa msi çok tavsiye edildi diğer markalarla aralarında performans olarak aşırı bir fark var mıdır?
Rica ederim. Sıralamalı bir şekilde atıyorumTamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Monitör olarak nasıl bir model önerirsiniz?
Rica ederim şimdiden hayırlı olsunFavorilerimde tavsiye ettiğiniz dell varmış zaten çok teşekkür ederim hocam zaman ayırdığınız için kafamda net olarak oturdu tüm parçalar![]()
İş için INTEL çok çok daha iyi olur ve stabilite için zaten 13700K çok güçlü bir model uzun yıllar kullanılabilir.Intelin önümüzdeki nesil soket değiştireceğini biliyoruz, işlemci olarak i7-13700k futureproof olur mu yoksa amd muadillerine yönelmek daha mı mantıklı olur?