Yılın kaç olduğunu hatırlamıyorum ancak birisinden borç la tüplü ekran beyaz kasa 256 mb rami olan ama gta vice cityi açabilen bir pc iyi kötü almıştık kendisine taksit taksit ödeyecektik. Ailemden aldığım harçlıklarla mahallemizde hocalık yapan aynı zamanda bilgisayar parçaları satıp tamirini yapan bir abinin yanına gitmiştim ve bilgisayarıma ne yapabiliriz rahat oynamam için dediğimde ram takmayı teklif etmişti

ona da harçlıklarımın yarısını verdim diğer yarısını ise zamanla ödeyeceğimi söyledim daha cocugum bu arada kabul etti kırmadı ram taktik bilgisayar oldu sana canavar

deli internetten oyun indiriyorum knight falan neyse babam işten çıktı ve pc'nin 2. taksitini ödeyemedik, adam geldi eve kavga dövüş kucakladı götürdü bilgisayarı içine taktığım rami bile alamadım ortam o kadar gergindi çok üzülmüştüm elinden oyuncağı alınan çocuk gibi çökmüş kalmıştım ram satın aldığım hocanın yanına gittim durumu anlattım, kabul ederse okuldan sonra yanında çalışıp sabahları ise okul saati gelene kadar dükkanı açıp temizleyebileceğimi söyledim. Tamam dedi verdi anahtarı dedi sabah gel aç dükkanı okul saatin kaçtı 9 da dedim gelirim o saate kadar dedi eve koştum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum onlarca pc ve parçaların arasında çalışacaktım sabaha kadar nerdeyse uyumamıştım heyecanla gittim açtım dükkanı tüm parçaları inceledim dükkanı sildim süpürdüm parçaları toparladım yerini değiştirmede. Yerde de o zamanın parası ile 100 tl gibi büyük bir para bırakmış hoca çakallık yapacak mıyım diye

benim gözüm parada değil ki bilgisayarlarda aldım parayı da masasının üstüne koydum geldi sabah dükkana gittim okula, okul çıkışı koştum hemen yanına bana bi tost söyledi onu yedim o tamir ediyor ben izliyorum falan neyse uzun hikaye vel hasıl o bilgisayarı iyi ki evime gelip kavga dövüş elimden almışlar