- Katılım
- 14 Haz 2022
- Mesajlar
- 561
- Tepki
- 126
2009 da sanırım bölgemdeki en iyi PC yi Casperden ankaradan getirmiştik. 1500tlye falandı.
4 kere anakartı değişti ah be...
4 kere anakartı değişti ah be...
Belli zaten hocam o pc ye o psu çok çok fazlaSistemi o zaman hazır almıştım. Psu hariç o zamanki değeri 500-600TL iken psu tek başına 800 TL idi![]()
Bunu hala kullanıyormusun hocam
benim ilk pc 4-5 yaşındayken birisi hediye etmişti tüplü monitör vardı ve belki biliyorsunuzdur krem rengi kasa vardı genelde ozamanlar herkes o tip kasalar kullnırdı 80 gb harddisk vardı gta san ve nfs oynardımEvet beyler ilk kurduğunuz yada aldığınız bilgisayar neydi ? Hatırlayanlar Parçaları ile birlikte yazaribilir mi bir bakalım neler çıkacak ?
vgaHdmı girişlimi
Anladım hdmı olsa 2. Ekran olarak alabilirdim
benımkı bozukAnladım hdmı olsa 2. Ekran olarak alabilirdim
4 gb ram (laptoptu pc)Evet beyler ilk kurduğunuz yada aldığınız bilgisayar neydi ? Hatırlayanlar Parçaları ile birlikte yazaribilir mi bir bakalım neler çıkacak ?
Bu kadar net hatırlaman ilgimçIntel® Pentium® 4 İşlemci 540J HT 1M Önbellek, 3.20 GHz, 800 MHz FSB
İntel D945PCY Anakart
Sapphire Ati Radeon X1600 pro 256 mb Ekran Kartı
Kingston 2x512 MB Ram 800 mhz
Seagate 500 GB Sata HDD
Everest Kasa + PSU
Samsung DVD yazıcı
AverTV 203 TV kartı
Samsung 793df 17 inç CRT monitör.
Creative inspire 4+1 ses sistemi
Çoğumuz ekran kartını bu kadar önemsemiyorduk eskiden yada bu kadar işe yaradığını henüz bilmiyorduk zamanla anladık4 gb ram (laptoptu pc)
Intel pentium işlemci
Ekran kartı yok
Kendim ekledim 512gb ssd
Bu kadar :/
Tam hatırlayamamışım. Düzenledim.Bu kadar net hatırlaman ilgimç
Akdgskdhd ayn kankam laptop üretimi yaptı nokia baya eskiden, kaya gibiydi oda ben ilk sahibi değildim ama baya temiz almıştım. O yılın parasıyla falan sanırsam 200 veya 300 tl bir şeydi.Kasanın içine bi baksana knka ekran kartı var mı ?
2mb ekran kartımıCeleron 366 MMX
2mb Ekran kartı vardı.![]()