Bütçe düşükse amd kullanırım riskleri göze alıp.kimisi hiçbir sorun yok kimisi baş belası resmen diyor sanırım dengesiz bir marka bu amd anlamadım gitti
ama bütçe yüksekse risk almam nvidia kullanırım.
Denklem bu kadar basit aslında.
Bütçe düşükse amd kullanırım riskleri göze alıp.kimisi hiçbir sorun yok kimisi baş belası resmen diyor sanırım dengesiz bir marka bu amd anlamadım gitti
evet bende nvdia taraftarıyım ama güzel içime sinen bi sistem bulamadım nedense bayadır da bakıyorum sonra bu sistemi gördüm incelemesinde hoşuma gitti ve max 22 25k bütçem varTecrübenizi olmadığı için dedim yoksa amd almakta sorun yok ama bence üst düzey kart değiller genellikle giriş orta seviyeye hitap etmeliler şahsen 30k sisteme verip amd kart almam isimi riske atmam
Öyle nvidia öyle değil ama memnun olmayanların tek sorunu vram
peki bu bütçeye nvdia nasıl bi sistem giderBütçe düşükse amd kullanırım riskleri göze alıp.
ama bütçe yüksekse risk almam nvidia kullanırım.
Denklem bu kadar basit aslında.
1080p kullanırsın ztn https://www.gaming.gen.tr/urun/2966...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/evet bende nvdia taraftarıyım ama güzel içime sinen bi sistem bulamadım nedense bayadır da bakıyorum sonra bu sistemi gördüm incelemesinde hoşuma gitti ve max 22 25k bütçem var
peki bu bütçeye nvdia nasıl bi sistem gider
3060 12gb olan versiyonlarındaki sistemler nasıl peki o vram ile 2k oynanır mı
2k 3060 gücü yetmez 4060ti gücü yeter vram yetmez3060 12gb olan versiyonlarındaki sistemler nasıl peki o vram ile 2k oynanır mı
3070 8gb yeter mi bide 4060 12gb çıkacak diyolar ama ne zaman bilmiyorum2k 3060 gücü yetmez 4060ti gücü yeter vram yetmez
4060 12 değil 16 fiyatı daha yüksek olur temmuz gibi bekleniyor 3070 yetmez 2k için3070 8gb yeter mi bide 4060 12gb çıkacak diyolar ama ne zaman bilmiyorum
16gb lik sistemler 40 ı geçer gibi o zaman sizce4060 12 değil 16 fiyatı daha yüksek olur temmuz gibi bekleniyor 3070 yetmez 2k için
Yok 16gb lik 30 35 olur16gb lik sistemler 40 ı geçer gibi o zaman sizce