Majesty - incehesap.com
Majesty fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Sizce alınır mı? Alınırsa fiyatı düsürmek için kasayı Frisby FC 9320G yaptım çok bi fark olur mu ?
PSU hakkında bir bilgim yok ama eğer fiyat düşürmek istiyorsanız aşağıdaki alınabilir hem psu da iyi bilindik marka.![]()
Majesty - incehesap.com
Majesty fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Sizce alınır mı? Alınırsa fiyatı düsürmek için kasayı Frisby FC 9320G yaptım çok bi fark olur mu ?
14500ü aşamamFrisby güç kaynağı seçilmez. Bütçe varsa Hero sistemi alın. Yoksa bu sistem bu halde alınabilir yada daha ucuz R5 5500 lü hâlini paylaşırım isterseniz.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Yukarda Çağdaş hocamın attığı Hyperion sistem alınabilir.14500ü aşamam
Çok bi fark olur mu?PSU hakkında bir bilgim yok ama eğer fiyat düşürmek istiyorsanız aşağıdaki alınabilir hem psu da iyi bilindik marka.
![]()
Chaby | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Chaby | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Darboğaz yapar mı?Yukarda Çağdaş hocamın attığı Hyperion sistem alınabilir.
1-Sizin atığınızla kendi atığıma baktım sadece ana kartla işlemcisi farkı.Darboğaz yapar mı?
Yardımınız için teşekkürler1-Sizin atığınızla kendi atığıma baktım sadece ana kartla işlemcisi farkı.
2-PSU olarak da o kasaya düşürmek herhangi bir Elektirik kesintisinde pc zarar verebilir ve aldığınız para boşa gidebilir.
3-Genellikle i3-12100f veya 5500 kullanılır şuana kadar da bir sorun veya şikayet almadım darboğaz kısmında.
Araştırmadan almayın tek bir kişinin yazdığı şeye göre aksiyon almayın araştırın.Yardımınız için teşekkürler