Soru İncehesap 15 Yaşında Indirimlerinde Samsung Odyssey G3 Ls24Ag320Nuxuf Alınır Mı

Aterzhy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
direkt olarak konuya gireceğim internette g3 modeli için kronik sorunlu (ghosting) deniyor fakat bu yorumlar hep önceki seriye ait g3 s24a30 yani 144 hz modeline gelen yorumlar şu an satıştaki model s24a32 yani 165 hz olan modeli incelemelerde ghostingin azcık var olduğunu fakat göze çarpmayacağını söylüyorlar

bu sene içerisinde 4060 16gb veya 4070 li bir sistem almayı düşünüyorum rekabetçi oyunlar oynadığımdan dolayı monitörün hz değerine bakıyorum
hikayeli oyunlar için bilgisayarı 4k tv de 2k 120 hz olarak kullanmayı düşünüyorum

2k ve hz-ms değerleri iyi monitörler ise bütçemi aşıyor 4000tl bandında daha iyi monitör öneriniz var mı veya dedikleri gibi ghosting problemi göze çarpmayacak kadar az mı yanıtlarınıza göre bu gün almayı düşünüyorum

Kenxzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aynı monitörü ben kullanıyorum. Çok güzel monitör sağlam da fakat tek kötü tarafı ışıklı ortamda olmuyor hocam IPS panel olmadığı için yansıtma konusunda çok başarısız. Ghosting olayı da doğru hocam maalesef çok oluyor bunun yerine ASUS'un monitörlerine bakmanı öneririm en son bu monitöre dönersin. 144hz IPS panel baksan çok güzel olur.

KS

Aterzhy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı monitörü ben kullanıyorum. Çok güzel monitör sağlam da fakat tek kötü tarafı ışıklı ortamda olmuyor hocam IPS panel olmadığı için yansıtma konusunda çok başarısız. Ghosting olayı da doğru hocam maalesef çok oluyor bunun yerine ASUS'un monitörlerine bakmanı öneririm en son bu monitöre dönersin. 144hz IPS panel baksan çok güzel olur.
doğrulamak için soruyorum 165 hz olan s24a32 modeli kullanıyorsunuz değil mi eğer öyleyse 4000tl bütçe ile önereceğiniz başka bir model var mı 144hz artık yetersiz gelmeye başladı gibi geliyor özellikle 4000 serisi kartlarda 144hz az kalır gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri