Incehesap Güvenilir Mi?

gameplayworth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhabalar kendim incehesaptan bir sistem alacağım ve alacağım sistem maalesef ucuz bir şey değil kendi mağazalarından almak istiyordum ama kendileri mağazalarında satış yapmıyormuş anladığım kadarıyorla o yüzden sadece internetten alınabiliyormuş bu da beni tedirgin etti malum ülkemizde bir takım olaylar olmuyor değil ki beni en çok korkutanlardan biride kargo şirketleri ve bunun kargoda yaşacağı süreç ama kargo bir yana incehesap için bazı sitelere ve yorumlara baktığımda çok kötü yorumlar ve yaşanmış olaylardan oluşuyor çok fazla olumlu bir şey göremedim o yüzden daha önce alışveriş yapmış veya sistem almış arkadaşlar bana bir fikir verirmisiniz ne yapmalıyım sizce

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
hemen her site için kötü yorum oluyor.

KS

gameplayworth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hemen her site için kötü yorum oluyor.
orası öyle tabide uzaktan almak içime yatmıyor normalde ben kendim arabamla ile gidip alacaktım ama kendi mağazalarından satış yapmamaları beni biraz kıllandırdı çünkü online satışın çok fazla kanun açığı olabiliyor ve ekran kartı ucuz bir şey değil nede olsa o yüzden biraz fazla korkum var çünkü her hangi bir hata yaptığım anda ailem ile burdan zorla bellirli bilgisiyar firmalarından daha yüksek fiyata almak zorunda kalacağım ve bunu istemiyorum çünkü çok fazla kdv ve fiyat farkı koyuyorlar o kadar para vermek bana da koyuyor

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
internetten almak aslında daha mantıklı, cayma hakkın oluyor iade edebiliyorsun, ayrıca zaten ürünler garantili

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
İncehesap çok uzun bir süredir internet üzerinden satış yapıyor. Bende bir çok ürünümü oradan aldım. İçiniz rahat alışveriş yapabilirsiniz

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
ince hesaptan 1 pc 1 klavye ve başka şeylerde aldım baya ilgilendiler güvenilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri