İncehesap Güvenilir Mi?

xenonefee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok bilindik olduğunu biliyorum ama hakkında ekşi sözlük ve şikayetvarda yazılan yorumları okudum ve gerçekten korkuyorum. Hazır sistem alacaktım ama ürünün 1 ayı geçkin sürede gelmediğinden tütün iade-değişim-cayma hakkını kullandırtmamak için her şeyi yaptıklarına kadar bir sürü kötü yorum okudum. Bu kadar kötü bir firma mı, mağdur olur muyum?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Satıcı güvenilir.
Lakin iade konusuna pek hakim değilim. 6-7 parça almışlığım vardır ve hiç iade süreci yaşamadım.

Ürün arızalı olmadan keyfi iade etmek isteyenler için açılmış paket olunca zorluk çıkarıyor olabilirler. Bunu zaten bir çok satıcı yapıyor. Bu da normal bence.

Bildiğim kadarıyla sadece Amazon sorgusuz iade alıyordu ama çok suistimal edildiyse Amazon bile bu politikasını değiştirmiş olabilir. Eskisi gibi sorgusuz iade almaya devam ediyorlarsa oradan alın ama satıcının Amazon olması gerekiyor, Amazon'dan satış yapan diğer satıcıların işine karışmıyorlar bilginiz olsun.

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Çok bilindik olduğunu biliyorum ama hakkında ekşi sözlük ve şikayetvarda yazılan yorumları okudum ve gerçekten korkuyorum. Hazır sistem alacaktım ama ürünün 1 ayı geçkin sürede gelmediğinden tütün iade-değişim-cayma hakkını kullandırtmamak için her şeyi yaptıklarına kadar bir sürü kötü yorum okudum. Bu kadar kötü bir firma mı, mağdur olur muyum?
Aldığım klavye den ses gelmeye başladı değişime gönderdim ve iade olarak aldılar. Ellerinde stokta yok diye, fakat ben tüketici hakkım olduğu için iade değil bir üst model ile (aralarında 100tl fark var) değişim istedim ve iade istemediğimi tekrar belirttim. Buna rağmen zorla iade olarak aldılar ve parayı iade ettiler. Klavyeyi geri gönderin süs olarak kullanayım dedim onu da yapmadılar imhaya gidecekmiş yersen.

Cgdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ncehesap internet sitesi üzerinden Lian Li marka kasanın da içinde olduğu, toplamda 162.232 TL tutarında bir bilgisayar siparişi verdik. Ürünlerin montajının yapılmasını özellikle talep ettik ve sistem bu şekilde tarafımıza gönderildi. Kargoyu teslim alıp kurulumu yapmak istediğimizde ise bilgisayarı çalıştırmak için gerekli güç kablosunun hiç gönderilmediğini fark ettik.

27 Şubat akşamı eksik parça nedeniyle ürünü kullanamadığımız için müşteri hizmetlerini aradık ve durumu ilettik. Güç kablosunu talep etmemize rağmen bize kasayla birlikte gelmesi gereken orijinal kablo yerine farklı bir kablo gönderdiler. Biz de iyi niyet gösterip bu hatayı bir kez tolere ettik ve yeni kabloyu bekledik; ancak gelen kablo da ürünle uyumlu ve tatmin edici olmadığı halde “bu kablo da uyar, sorun yaşarsanız servis desteği alın” denilerek konu geçiştirilmeye çalışıldı. Sıfır ve yüksek meblağ ödeyerek aldığımız bir üründe hem eksik parça göndermeleri hem de orijinal kabloyu yollamayıp sorumluluğu servise yönlendirmeleri kabul edilebilir bir yaklaşım değil.

Şu ana kadar müşteri hizmetleriyle 4–5 kez görüştük. Ürünü hiç kullanmadığımızı, bu süreçte sürekli bekletildiğimizi ve artık iade etmek istediğimizi açıkça belirtmemize rağmen, iade talebimizi kabul etmiyorlar ve ısrarla sadece yeni kablo gönderelim teklifinde bulunuyorlar. Son aşamada ise iadeye yanaşmayıp, eksik parçanın orijinalini gönderebileceklerini söylemeye başladılar. Eğer orijinal parça gönderilebiliyorsa bunun ilk günden, zamanında yapılması gerekirdi.

Yüksek tutarlı bir alışverişte bu kadar basit bir parçanın eksik gönderilmesi, ardından yanlış ve uygunsuz kablo ile oyalamaya çalışmaları ve iade talebimizin reddedilmesi sebebiyle mağdur edilmiş durumdayız. Satış sonrası hizmet 0

558memoli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben kulaklık alıp iade ettim. Keyfi bir iadeydi. Denedim ses kalitesi hoşuma gitmedi.

Sorun çıkarmadılar. Başka birkaç tane daha ürün aldım klavye vs. sorun çıkmadı.

Güvenilir bir firmadır.

Cgdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben kulaklık alıp iade ettim. Keyfi bir iadeydi. Denedim ses kalitesi hoşuma gitmedi.

Sorun çıkarmadılar. Başka birkaç tane daha ürün aldım klavye vs. sorun çıkmadı.

Güvenilir bir firmadır.
Birde bizim gibi büyük meblağlı ürün alıp denemenizi tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri