Incehesap kullanılmış monitor gönderdi.

kaec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
25 Temmuz tarihinde incehesap üzerinden Gigabyte Aorus FI27Q 27” 165Hz 1ms FreeSync Flicker-Free G-Sync Uyumlu Pivot E-LED IPS QHD Gaming Monitör satın aldım.

Evde ürünü açtığımda cihazın ekranında parmak izleri mevcuttu. Ürünü değişim için yurtiçi kargo ile gönderdim.

Satın almış olduğum firma daha önce açılımı yapılmış ikinci el ürün göndermiş olup ayıplı mal göndermiştir. 

14 günlük koşulsuz değişim/iade hakkı kapsamında ürünün ''sıfır kutuyla'' değişimini talep ettim ve bana 20 gün servis raporu bekleyeceksiniz cevabı geldi.

Bu konu hakkında nasıl adımlar atabilirim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var. Bu işlem için servis raporu vs. beklemek gibi saçma bir politika yok. Firma ile sizin aranızda bu durum Gigabyte ile sizin aranızda değil. Firma anladığım kadarıyla o açılmış ürünü Gigabyte markasına bir şekilde sıfır ürün ile değişim yaptırıp ellerinde kalmamasının peşinde. Siz 14 gün hakkınızı incehesap ile göreceksiniz. Siz bu size satılan ayıplı ürünü hiç uğraşmadan Tüketici Hakem Heyetine başvurup hakkınızı savunabilirsiniz ki mahkeme ayıplı ürün satıldığı için sizin lehinize sonuçlanacaktır içiniz rahat olsun. Yalnız bu işlem yani mahkeme süreci 1-2 ay sürebilir. Yada siz bu mahkemeye verme olayını önce incehesap la konuşun belki yola gelirler mahkeme vs. uğraştırmazlar sizi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri