İncehesap Quinn hazır sistem alınır mı?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
Onları kapatmıştım Başka bir soru ile başka bir konu açtım bu soruyu onun altına yazmam çok saçma olurdu dilerseniz silebilirim bu konuyu
Saçma olmazdı aslında. Yani sistem önerisi istiyorsunuz sonuçta değil mi? O zaman önceki açtığınız konularda da "şu sistem alınır mı" diye sorabilirdiniz yani her biri için ayrı ayrı konu açmaya gerek yok.

KS

Orcuntemiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Saçma olmazdı aslında. Yani sistem önerisi istiyorsunuz sonuçta değil mi? O zaman önceki açtığınız konularda da "şu sistem alınır mı" diye sorabilirdiniz yani her biri için ayrı ayrı konu açmaya gerek yok.
Tamamdır hocam özür diliyorum bir daha olmaz peki konuya yönelirsek bu sistem alınır mı?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
Böyle bir sisteme 14k vermenin bir mantığı yok bana kalırsa ayrıca ram 16gb bile değil. Kesinlikle fiyatı gereğinden fazla yüksek.

KS

Orcuntemiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Özelleştirmeleri yapınca 14.500 civarı oluyor sanırım. i5-10400f ve rtx 3050 için pahalı bence.
Ama hocam başka piyasada sistem yok 3060 bakarsak 16-17k civarı oluyor AMD ekran kartları sorunlu oluyormuş çok amdye bulaşmakta istemiyorum

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
Ama hocam başka piyasada sistem yok 3060 bakarsak 16-17k civarı oluyor AMD ekran kartları sorunlu oluyormuş çok amdye bulaşmakta istemiyorum
Yani ben rx 6600-6600xt sistemlere yönelmenizi önerirdim ama amd olmaz diyorsanız şu ürünü tercih edebilirsiniz.
Başlıktaki sistemden çok daha iyi bence. Pek hava alan bir kasa değil ama isterseniz değiştirebilirsiniz.

KS

Orcuntemiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani ben rx 6600-6600xt sistemlere yönelmenizi önerirdim ama amd olmaz diyorsanız şu ürünü tercih edebilirsiniz.
Başlıktaki sistemden çok daha iyi bence. Kasanın hava akışı pek iyi sayılmaz isterseniz değiştirebilirsiniz.
Bu sistem gerçekten çok iyiymiş alınır bence bir sorun çıkartmaz ama neden kimse almamış bu sistemi 0 yorum görünce bi tereddüte düşüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri