İncehesap RX 6750 XT BİLGİSAYAR TOPLAMA REHBERİ ürününde ki başıma gelenler

ahmuha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pc Hocası ve İncehesap işbirliği içerisinde yapılmış olan sistemin lansman videosunu izledim ve daha sonra videonun altındaki linke tıklayarak ürünü sepetime ekledim sonra sepetimi görüntülediğimde ürünün temin edilemediğine dair bir uyarı aldım, linke geri dönüp F5 yapıp sayfayı yenilediğimde ürünün fiyatının arttığını gördüm. Normalde bunun olmaması lazım çünkü lansman videosunda belirli bir adet var bu adet ASUS RX 6750 XT DUAL ekran kartıyla beraber 270 adet olduğunu o tükendikten sonra da ASUS ROG Strix RX 6750 XT ekran kartı ile 30 adet olduğu ve ASUS ROG Strix RX 6750 XT olduktan sonra fiyatının artacağı belirtilmişti, oysaki ben baktığımda ürün hala ASUS RX 6750 XT DUAL olmasına rağmen fiyatı 16899 TL den 17165 TL olmuştu. Ben ürünü buna rağmen satın aldım aldıktan sonra bir şeyi daha fark ettim, normalde ürünün lansman videosunda depolama birimi olarak Western Digital 480GB NVMe M2 söylenmesine rağmen benim siparişimde bu Kingston A400 SSDNow 480GB 2.5" 500MB/450MB/s Sata3 SSD Disk olarak görünüyor. Stokla ilgili sehven yapılmış bir hata olduğunu düşünerek 1 gün sonra mesai saatleri içerisinde telefon açıp bilgi alırım dedim. Bir gün sonra telefon açmadan önce kontrol amaçlı siteye girdiğimde ise karşılaştığım şey kelimenin tam anlamıyla beni şok etti, sistem tekrardan 16899 TL ye çekilmiş ayrıca ürüne Adata Legent 700 marka 512 GB M2 ssd eklenmiş, yeni ben hem fazla para ödemiş oldum hem de nispeten daha düşük bir sistem satın almış oldum. Bununla birlikte lansman videosunda bahsedilen hediye 2 soğutucu fanda yeni linki sepete eklediğimde görünmesine rağmen benim siparişimde siparişler bölümünde görünmüyor. Bunun üzerine çağrı merkezinizi aradığımda ve müşteri temsilcisine durumu izah ettiğimde bana ürünü iade etmemi tekrardan sipariş vermemi söyledi bende ürünü iade ettiğimde paramın hesabıma geçmesi 3 ila 7 iş günü süreceğinden ve benimde param iade olmadan tekrardan sipariş veremeyeceğimi yani bu durumun mümkün olmadığı belirttim, bunun üzerine kendileri bana ürünüm montaja gitmeden önce bir yetkilinin beni arayacağını söyledi ve görüşmemiz sona erdi. Daha sonra takip ettiğimde ürünün siparişler bölümünde montaj aşamasına geldiğini fark eder etmez tekrardan çağrı merkezini aradım durumu baştan izah ettim normalde ürün montaja gitmeden aramam gerektiğini söyledim fakat aranmadığımı ve ürünün montaja gittiğini belirttim ve görüşme yaptığım çağrı merkezi yetkilisinden de çağrı geçmişime bakıldığında gerçekten aranmadığım bilgisini verdi ve tekraradan kendilerine Western Digital olmasada bari şuan sistemle birlikte verilen ADATA m2 yi verin ve fazla ödediğim parayı bana iade edin dedim. Son görüştüğüm çağrı merkezi yetkilisi bana ürünün montajını durdurtacağını ürünle ilgili yetkili kişinin beni arayacağını o görüşmeden sonrada montaja devam edileceğini belirtti, ben de bu yetkili kişinin beni ivedilikle aramasını talep ettim ama gün içinde beni hiç kimse aramadı. 1 gün sonra arandım bana ADATA m2 nin de bittiğini bana James Donkey m2 verebileceklerini söylediler çok güvendiğim bir marka olmasada elimde fazladan sata ssd olduğu için bari m2 olarak bu olsun yapacak birşey yok dedim, ondan sonra bana bununla ilgili sizden ek bir ücrette talep etmiyecez dediklerinde iyice sinirlendim ve dedim ki ne parası ya zaten benden fazla para aldınız siz bana para ödiyeceksiniz dedim, telefonda bir sessizlik oldu notlarım arasında böyle birşey yok dedi ben bunu sorup size döneyim dedi. Bundan sonrası tam comolokko arkadaşlar tekraradan ürün linkine bastığımda fiyatının hala 16899 tl olduğu ve bu sefer yanında ilk başta söylenilen Western Digital verildiğini gördüm, sonrasında beni tekaradan aradılar ürün değişikliğiniz varmış kabul ediyormusunuz dediklerinde hayır etmiyorum dedim şuan ilk başta söylenilen Western Digital m2 stoklarınız ve veriyorsunuz ben onu istiyorum dedim yine soralım dönelim dediler sonrasında beni arayıp Western Digital m2 ile göndericez ama sizden 54 mü 56 mı tam hatırlamıyorum tl ek ücret almamız gerekiyor dediler, o andan sonra iyice çıldırdım ya dedim ne ek ücreti zaten siz en başta bana Western Digital m2 li olan sistemi vermeniz gerekirdi hemde 16899 tl almanız gerekirken benden 17165 tl aldınız ve ek para istiyorsunuz hala ben size para ödemiyecem siz bana ödeyeceksiniz dedim yine ben bunu sorayım döneyim cevabını aldım. Sonrasında arandığımda tamam size Western Digital m2 ile göndericez ek ücret almıyacaz ama size herhangi bir ödemede yapmıyacaz dediler isterseniz siparişinizi iptal edelim baştan alın dediklerinde en başa dönmüş olduk ve bende içimden lanet olsun dedim tamam olması gerektiği gibi gönderin fazla ödediğim parayı istemiyorum dedim, en azından sorunum çözüldü dediğimde de başka bir sorun yaratacak teklifle karşılaştım hediye olan 2 fanı daha sonra sisteme işledikleri için onu kasaya takmadan göndereceklerini söylediler bende bunun üzerine tamam ozaman ben takarım ama ana kartta tek fan girişi var yanında bana montajda kullanacağınız fan çoklayıcıyıda yollayın dedim, onu yollamıyacaz sadece fanları yollayacaz dediler, yav dedim normalde bunu takıp yollamanız gerekirken ayrı yollayacaksınız benimde takabilmem için o parça lazım lütfen yollayın dedim sorup dönelim dediler tekraradan. Onlarda benden sıkılmış olmalılar 1 gün sonra lütfederlermiş gibi mağdur olmamanız için kasaya montajlı bir şekilde yollayacaz diye mail attılar. Ürünüm şuan kargoda bakalım bu kadar sorundan sonra elime sorunsuz bir şekilde ulaşacak mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Birisi bana buradan özet çıkartsın. Ben uzun yıllardır bu kadar uzun bir yazı görmedim.
Anladığım kadarıyla girişte sorun olmuş gelişmede üyemiz hakkıni aramış (haklı mı bilmiyorum) sonuçta da kargo çıkmış muhtemelen yine sorun olacak. Ben bu kadar anladım hocam KPSS den beri paragraf çözmüyorum ben de :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslına bakarsanız bu kısaltılmış hali arada birde iade faturası mevzuları vardı yazmadım onları :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Vallahi kusura bakmayın ama hem geç oldu kafam kaldırmıyor hem de huyum değil bu kadar uzun yazı okumam ben. :D Ancak her firma %100 herkesi memnun edemiyor maalesef. Geçmiş olsun diyelim şimdilik...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri