17.000-20.000 TL Incehesap Sistemi Alınır Mı

anildemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
f/p midir bilmem de işlemciye hiç güvenme birader ya... cidden çok kötü

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam işlemciyi 5600 yapma şansın varsa daha iyi olur. 5500'de idare eder ama bütçen yoksa eğer. Fakat sistemdeki PSU markasına taktım biraz. Psu'da marka takıntım var ve rampage, gamepower vs. tarzı psular kullanmam ben şahsen. Ama 80+ sertifikalı sonuçta uzun vadede çok güvenmem ama daha sonradan değiştirebilirsen eğer güzel olur.
Farklı bir sistem olarak bunu önerebilirim parça kalitesi iyi ve F/P bir ürün. https://www.gaming.gen.tr/urun/3487...eview&utm_source=youtube&utm_medium=frekanstv
Tabi 6700xt mi 4060 mı diye sorabilirsin şimdi fakat pcyi genel olarak sadece oyun için kullanacaksan benim tercihim 6700XT olur. PSU olarak da kaliteli bir psu var sistemde ve ayrıca işlemci 5600.

Hocam işlemciyi 5600 yapma şansın varsa daha iyi olur. 5500'de idare eder ama bütçen yoksa eğer. Fakat sistemdeki PSU markasına taktım biraz. Psu'da marka takıntım var ve rampage, gamepower vs. tarzı psular kullanmam ben şahsen. Ama 80+ sertifikalı sonuçta uzun vadede çok güvenmem ama daha sonradan değiştirebilirsen eğer güzel olur.
Farklı bir sistem olarak bunu önerebilirim parça kalitesi iyi ve F/P bir ürün. https://www.gaming.gen.tr/urun/3487...eview&utm_source=youtube&utm_medium=frekanstv
Tabi 6700xt mi 4060 mı diye sorabilirsin şimdi fakat pcyi genel olarak sadece oyun için kullanacaksan benim tercihim 6700XT olur. PSU olarak da kaliteli bir psu var sistemde ve ayrıca işlemci 5600.
Hocam şunu belirtmeyi unuttum. 5500 stok fanla yine idare eder az çok ama olur da 5600 alacaksan mutlaka en kötü bir hava soğutucu alman şart. Çok fazla ısınan bir işlemci çünkü.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
SSD ye bak komedi, PCH Goat v2 nin SSD si falan iyiydi

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
SSD ye bak komedi, PCH Goat v2 nin SSD si falan iyiydi
Hocam orası öyle tabi de stoklar bitti maalesef. Bu bütçe aralığındaki en f/p sistemlerden biri bu şu an. Gözümden kaçırdığım başka bir sistem varsa bilemem tabi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri