Soru Incehesap Sorunum

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
13-11-2025 tarihinde ince hesaptan aldığım 999TL MAGEGEE MK-STAR 87TUŞ MEKANİK KLAVYE GRİ-SİYAH klavye bir süre sonra ledleri açınca ses çıkarmaya başladı ve bunun üzerinde ben değişim talebinde bulundum ve değişim talebinde bulunduğum günlerde ürün stokdaydı ve klavyeyi gönderdikten sonraki gün stoklarda görünmemeye başladı.
Bunun üzerine bana ürünün stoklarda kalmadığını ve iade yapacaklarını belirttiler ben yazılı olarak kendilerine iade değil değişim talep ettiğimi söyledim ve eğer stok yok ise bir süt modeli (aralarında 200tl fark var) ile değişim yapmalarını istedim. Tarafıma "talebinizi yetkililere iletiyorum" gibisinden bir yazı yazıldı ve akşamına iade hesabıma geldi. Thh ne yazı gönderdim 2 kere hala bekliyorum.

Ve ben bu süreçteyken ürün stoklara girdi ve fiyatı 1.269TL olarak güncellenmiş. Ben de ürün stoklarda olduğu için bana 999TL üzerinden yani aynı fiyattan ürünü göndermelerini istedim fakat yapamayacaklarını söylediler ve ürün stoktan kalktı.

Tekrar thh ye yazı gönderdim gene bekliyorum.

Ben anlamıyorum verilen para fark etmeksizin bu firmalar ben/biz tanınmıyoruz içerik üreticisi değiliz diye bu tarz taleplerimiz iplenmiyor. Biraz tanınan biri olsam anında üst model ürünü gönderirlerdi ve bana mağduriyetten dolayı özür mesajı yollarlardı. Ben de bir müşteriyim ve hakkımı istiyorum. Yapacak bişi yok oldu bir kere demekten sıkıldım bana o klavye gelene kadar devam edeceğim yazılar yazmaya, umurumda değil. Sen bir satıcı isen beni memnun etmek zorundasın.

Ekli dosyalar

• görsel_2026-02-21_160820154.png
    görsel_2026-02-21_160820154.png
    10.1 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2026-02-21 at 00.28.27.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-21 at 00.28.27.jpeg
    77.8 KB · Görüntüleme: 7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri