- Tepki
- 21
- İşlemci
- 12400f
- Ekran Kartı
- 4060
Bütçemin bu kadar olacağı bile belli değil ama nemesis sistemi alınırmı ince hesapta?
Link atarmısın?Bütçemin bu kadar olacağı bile belli değil ama nemesis sistemi alınırmı ince hesapta?
İnce hesap nemesis yazarsaniz çıkıyor direk ama yinede atayımLink atarmısın?
Hocam bence iyi değil onun yerine bunu düşünebilirsiniz;İnce hesap nemesis yazarsaniz çıkıyor direk ama yinede atayım
![]()
Nemesis | Intel i9-14900KF | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Rtx den vazgeçmeye gerek yok performans ne olursa olsun yazılımı daha kolay sürücüleri falan olsun anlıyorum yani gerek yok bence arc a amd yeHocam bence iyi değil onun yerine bunu düşünebilirsiniz;
Sadece ssd yi değiştirdim.Ama ben olsam bu fiyatlara Arc B580 li sistem alırdım.![]()
AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Pekala güle güle kullan.Birde ya şimdi yada yaza kadar kuletipi soğutucu takarsan iyi olur.Rtx den vazgeçmeye gerek yok performans ne olursa olsun yazılımı daha kolay sürücüleri falan olsun anlıyorum yani gerek yok bence arc a amd ye
Bütçemin bu kadar olacağı bile belli değil ama nemesis sistemi alınırmı ince hesapta?
Sıvı sogutucuya gerek varmı? Kule tipi saglamları 1600 kusur gibi 2000 3000 arasi sıvı soğutma bulunurmuPekala güle güle kullan.Birde ya şimdi yada yaza kadar kuletipi soğutucu takarsan iyi olur.
Bu işlemciye kule tipi gayet yeterli,o fiyatlar bulursun ama kuletipi kalitesinde ve performansın da olacağını sanmıyorum.Sıvı sogutucuya gerek varmı? Kule tipi saglamları 1600 kusur gibi 2000 3000 arasi sıvı soğutma bulunurmu
En kötü hava soğutmayı almadığınız takdire 4 borulu hava soğutmalarda işinizi görür.Sıvı sogutucuya gerek varmı? Kule tipi saglamları 1600 kusur gibi 2000 3000 arasi sıvı soğutma bulunurmu