Yakında black friday yani efsane cuma indirimleri başlayacak.Bu sistemi almalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Kardeşim donanım arşivinin çıkardığı sistemi satanlar var sahibindende onlardan al alabiliyorsan 10 kya. Hem daha ucuz.Yakında black friday yani efsane cuma indirimleri başlayacak.Bu sistemi almalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim?
![]()
ikinci el gibi bir şansım yok maalesef,alacağım sistem sıfır olacak.Kardeşim donanım arşivinin çıkardığı sistemi satanlar var sahibindende onlardan al alabiliyorsan 10 kya. Hem daha ucuz.
donanım arşivide yeni çıkardı zaten sadece al satçılar var ki içinde 2060 var hertürlü alıcağın 10k altı toplama bilgisayardan daha iyi olacağına eminimikinci el gibi bir şansım yok maalesef,alacağım sistem sıfır olacak.
Link atar mısın?Kardeşim donanım arşivinin çıkardığı sistemi satanlar var sahibindende onlardan al alabiliyorsan 10 kya. Hem daha ucuz.
sahibindenden satılıyor artık adamlar al sat yapıyor hocam normalde sistem 8k ise 10k ya satıyor sistem başı 2k para kazanıyorLink atar mısın?
Ben yazdım çıkmıyor.sahibindenden satılıyor artık adamlar al sat yapıyor hocam normalde sistem 8k ise 10k ya satıyor sistem başı 2k para kazanıyor
Ben yazdım çıkmıyor.
aynen öyle hocamO ekran kartı markası ve PSU ile kesinlikle tercih etmezdim. 2060 Uper yerine 2060 şu sıfır sistemi 10.500 e alırdım. En azından ekran kartı Asus ve PSU TT olurdu
Merhaba, mesaj yazdım oradan bakarsınız.sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
2 ürün attım hocam inceleyebilirsiniz.