İndirim Değil Bindirim

version96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yaklaşık 2 aydır piyasayı takip ediyorum, 2 aydır da şahane kasımın gelmesini bekliyorum. Bütün siteleri gezdim adam akıllı bir indirim yok bu firmaların alayının işi milleti düdüklemek. Ne kadar enayi bir milletiz indirim diye aldığı ürün bindirim. Yok bilmem kimin hazır sistemi yok şahane indirim, topladıkları sistemin alayı çarık çürük millet.tturmus bir ekran kartı bir işlemci sistemin gerisi çöp tenekesi. Giriş sistem ekran kartına 4080 takanmi ararsın adı sanı belli olmayan SSD mi ararsin. Ağa bu millet niye bu adamlara para.kazandiriyor ki 😅 bana cikipta parası var alır demeyin benimde param var ama kendime de saygım var bu hiyarlara. Hayatta para kazandırmam. Bizim.insani hiç anlamiyorum

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Tokatçılar haricinde gerçekten indirimli ürünler almak artık zorlaştı 2-3 sene öncesine kadar yine ufak tefek bir şeyler geliyorsa şimdi o kırıntılar gelmiyor. Lazım olacak şeyler vs. olsun öyle efsane kasım efsane cuma falan çok nadir işime yararsa alıyorum.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Milleti enayi yerine koymuyorlar millet enayi :D. Her hafta gaming gecesinde neler satılıyor neler...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri