İngilizce öğrenme

hasan256

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. bu sene dgs sınavına hazırlanıyorum, ders çalışıyorum evde olduğum için vakit çok kalıyor. bende ingilizce öğreneyim diyroum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim şimdiden

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. bu sene dgs sınavına hazırlanıyorum, ders çalışıyorum evde olduğum için vakit çok kalıyor. bende ingilizce öğreneyim diyroum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim şimdiden
seviyen nedir sıfır mı A1 mi hangisi

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bende Duolingo kullanıyordum ilk seviyeleri benim içinde öyleydi ama 2 veya 3.ünitelere gelince bir şeyler öğreniyordum. Memris de var ama o paralı şöyle tavsiye verebilirim ben Windows 11'i ingilizce kullanıyorum aynı şekilde telefonum da ingilizce diline ayarlı bunlardan da faydasını görürsün kesinlikle gerçekten üstüne abanırsın disiplinli 1 yıl içinde güzel bir seviyeye getirebilirsin

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Cake de 2-3 yıl önce bir cümle ezberlemiştim halâ aklımda.

This is the most amazing think. Bu en harika şey, demek.
Benimde öğrenmem lazım ama uygulama falan yalan.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
hocam onu bir süre kllandım ama pek etkisini göremedim
kelime bilmeden kalıp bilmeden bir şey öğrenemezsiniz bu uygulama bu saydığım iki şeyi öğretiyor bununla beraber dizi film müzik ile desteklemelisiniz learning english with tv series diye bir youtube kanalı var bakmalısınız

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Size tavsiyem ağırlık olarak kelime öğrenmeniz eğer online oyun oynamayı seviyorsanız oradan yabancı birisiyle konuşmanız
( bu işi eğlenceli hale sokmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor ama aslında bi kaptırınca akıp gidiyosun)

Ek olarak şundan bahsetmek istiyorum kendimden örnek verirsem (kelime bilgim sağlam ama [are they dont doesnt] gibi arkadaşların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama az da olsa cümleyi çıkarabiliyorum) yani demem o ki ya tanımadığın biriyle mesajlaşıcaksınız yada bu işin içine girip cambly gibi değişik uygulmalardan canlı olarak yüz yüze konuşmaya çalışın.

genel olarak şöyle bi yanlış var film yada dizi izleyin diye burada şu sıkıntınız ortaya çıkıyor kelime bilmediğiniz zaman hiç bir şeye yaramıyor.

(Özet)

kısaca kelime öğrenin ve yüz yüze mümkünse değilse mesajlaşarak şevkiniz zaten geliyor

KS

hasan256

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende Duolingo kullanıyordum ilk seviyeleri benim içinde öyleydi ama 2 veya 3.ünitelere gelince bir şeyler öğreniyordum. Memris de var ama o paralı şöyle tavsiye verebilirim ben Windows 11'i ingilizce kullanıyorum aynı şekilde telefonum da ingilizce diline ayarlı bunlardan da faydasını görürsün kesinlikle gerçekten üstüne abanırsın disiplinli 1 yıl içinde güzel bir seviyeye getirebilirsin
telefonu bende yabancı dil kullanıcam hocam. ama pc biraz imkansız evdekilerde kullanıyor o yüzden sağ ol ama duolingoya filan bakıcam tekrardan

teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum denicem sağ olun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri