- Tepki
- 0
Ekran kartı arayışındayım INNO3D markası alınır mı?
INNO3D RTX3060 12GB TWİNX2 modelio alınır mı bu alınırmı yerine
o markanın şu markanın bu markanın MODELİ NEYSE ARTIK XXXXX MODELİ ALINIR MI DİYE SORUN
MARKA BAZLI DEĞİL MODEL BAZLI DEĞERLENDİRME YAPMAK EN İYİSİDİR
4xx 5xx serilerinde neredeyse hiç bir markanın asla alma denilecek şekilde kronik problemi yok
ama olabilirdi de
geçmişte çok güvenilen asus tuf serisinde bile almayın dediğimiz model gibi
bu yüzden model sormak daha iyi
soracağınız ürünler büyük ihtimal 4xx 5xx serisine aittir
öyle ise
alınabilir
ama ürün fiyatına göre rakip ürünler de incelendikten sonra karar vermek daha mantıklı
Tepkileri biraz uzun veriyorsunuz ancak bir çok konuda doğru noktalara parmak basıyorsunuz.o alınır mı bu alınırmı yerine
o markanın şu markanın bu markanın MODELİ NEYSE ARTIK XXXXX MODELİ ALINIR MI DİYE SORUN
MARKA BAZLI DEĞİL MODEL BAZLI DEĞERLENDİRME YAPMAK EN İYİSİDİR
4xx 5xx serilerinde neredeyse hiç bir markanın asla alma denilecek şekilde kronik problemi yok
ama olabilirdi de
geçmişte çok güvenilen asus tuf serisinde bile almayın dediğimiz model gibi
bu yüzden model sormak daha iyi
soracağınız ürünler büyük ihtimal 4xx 5xx serisine aittir
öyle ise
alınabilir
ama ürün fiyatına göre rakip ürünler de incelendikten sonra karar vermek daha mantıklı
Bunu sıfır olarak almayacaksanız mutlaka vazgeçin (sıfırı piyasada kaldı mı bilmiyorum).INNO3D RTX3060 12GB TWİNX2 modeli
3060 sıfır piyasasına baktım (ki zaten hangi markaya bakarsan bak sıfır bu kartı almak büyük hata)INNO3D RTX3060 12GB TWİNX2 modeli
Hocam kart LHR nasıl mining yapılsın???Tepkileri biraz uzun veriyorsunuz ancak bir çok konuda doğru noktalara parmak basıyorsunuz.
İnno 3D markasını satın alacak kadar param olsa keşke. Markayı almayı çok isterdim.
Bu markanın belli bir model ürününden 1 tane almaya gelince:
Bunu sıfır olarak almayacaksanız mutlaka vazgeçin (sıfırı piyasada kaldı mı bilmiyorum).
İkinci el düşünüyorsanız büyük ihtimalle MİNİNG görmüştür ve belki de tamir işlemi bile yapılmış olabilir. Yani bence ikinci el olarak alınmaz.
Bütçeyi ayarlayabilirseniz 4060 tavsiye edebilirim.
lhr kartların hiç bir şekilde mining yapılmaz anlamı çıkmazHocam kart LHR nasıl mining yapılsın???
VBIOS'u kırıldığı için tam hızda miningi yapan yapıyordu. Youtube üzerinden biraz araştırıp görebilirsiniz. Hatta hiç BIOS modlamadan LHR olarak mining yapan da vardı. Ev kullanıcıları bile yapıyordu. Yine de alacağım diyorsanız biz uyarı niteliğinde yazıyoruz. %100 mining yapılmıştır diyemeyiz ama piyasadaki 3000 serisi kartların belki de %90'ın üzerinde mining yapıldığını varsayın derim.Hocam kart LHR nasıl mining yapılsın???