Kasa dimi sadeceMerhaba arkdaşlar acilen inşaat mühendisliği için autocad gibi programlarda akıcı sorunsuz iş görecek sağlam bir sistem arıyorum bütçe 35 40 civarı
evetKasa dimi sadece
Ekran kartı markası anakart markası düşürlerek işlemci daha iyi bir sistem toplanabilir![]()
CARNAGE-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X E 12G OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CARNAGE-4070 sistem tavsiyesidir. RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 7600X işlemci ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Tamamen bilgisizce hazırlanmış bir liste hocam, i7 olması değil nesil ve model önemli. Üstte atılan sistemi toplamakla uğraşmak istemiyorsanız alabilirsinizdayım için topluyorum biri onu şu özellikleri söylemişte çok daha iyileri toplanır gibiEkli dosyayı görüntüle 23363
Toplama olarak işiniz acil değilse 10 dakikaya pc başına geçiyorum atıcağımkendim de toplayabilirim hazırda tavsieniz varsa alabilirim
tamamdır bekliyorum bu gece halletmem lazım mümkünseToplama olarak işiniz acil değilse 10 dakikaya pc başına geçiyorum atıcağım
Kısmaya gerek yok oldukça ideal neyden kisarsan kıs am4 bandında daha iyi işlemci takamazsin ztnEkran kartı markası anakart markası düşürlerek işlemci daha iyi bir sistem toplanabilir
Dur bi bakalım açılypr pcKısmaya gerek yok oldukça ideal neyden kisarsan kıs am4 bandında daha iyi işlemci takamazsin ztn
Am5 de çok mantıksız ddr5 ramler çok pahalı
Daha mantıklısı zor anakart ve karttan kısıp işlemci artırabilirsin ancaDur bi bakalım açılypr pc
Hocam baktımda üstteki sistem mantıklı, daha mantıklı bir şey yapamadım
@Kürşat Kütükçü sende bakarsın bi
Ekliyebilirsen 32 yap 2x16 şeklindedaha iyisi çıkmazsa alıyım onu o zaman ram eklememe gerek yok değil mi
Oralarda bu kadar iyi yok malesef35 civarı tavsiyeniz var mı