- Tepki
- 1
Merhaba arkadaşlar bunun pek yerimi bilmiyorum ama anlatmak istedim öncelikler bi kaç gün önce sevgilime bi zargana yavşamaya başladı benden ayrılmasını fln söyledi ve kızda bunu bana söyledi bende ınstada takibe geçtim ve yaşçada 2 3 yaş büyük olduğu belliydi hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ve bi iki küfürlü mesaj attım sonra oda bana seni hastanelik ederim gibisinden bişeyler dedi sonrasında umursamadım ve sonraki gün 6 7 tane mesaj atmıştı ve şöyle mesajlar vardı
-olm buraya bak lan senin hayatını s....
-tehditler vs
-bu yaşıma kadar çok mapusta kalmışlığım var her hafta parmaklıklar arasındayım 18 yaşından küçük götünden element uyduruyo
sonrasında da o kızdan ayrılacaksın bana ss ini atacaksın fln
merak ettiğim şeyler ise bunu mahkemeye taşıyabilir miyim veya nasıl yapabilirim bi bilgisi olan var mı 18 yaşından küçük olduğum için nasıl bu işi çözebilirim ya da direk engelliyim gitsin mi
-olm buraya bak lan senin hayatını s....
-tehditler vs
-bu yaşıma kadar çok mapusta kalmışlığım var her hafta parmaklıklar arasındayım 18 yaşından küçük götünden element uyduruyo
sonrasında da o kızdan ayrılacaksın bana ss ini atacaksın fln
merak ettiğim şeyler ise bunu mahkemeye taşıyabilir miyim veya nasıl yapabilirim bi bilgisi olan var mı 18 yaşından küçük olduğum için nasıl bu işi çözebilirim ya da direk engelliyim gitsin mi