o hesabın adı ne hocam2. Hesabida var
eywallah hocamTamamdır gereğini yapıyorum ben![]()
o hesabın adı ne hocam2. Hesabida var
eywallah hocamTamamdır gereğini yapıyorum ben![]()
Biyografisinde varo hesabın adı ne hocam
eywallah hocam
tamamdır hocam gördümBiyografisinde var
Emniyetin sitesi, ihbar.org gibi bir şeydi. Yani insta değil siberehangi siteye etmeliyim hocam normal instadan ettim
MDKDLSLKardeşim senin Instagram hesabın ne ya da çocuk seni ne diye tanıyor ayarını vericem de![]()
benim hesabım ardwaqeo hocamKardeşim senin Instagram hesabın ne ya da çocuk seni ne diye tanıyor ayarını vericem de![]()
Adanalı olsun kardeşim bize sökmez böyle havlamalar
Bende hesap kapatma methodlari var direk kapatadabilirim once bi yazinda sonrasa kapatalimKardeşim senin Instagram hesabın ne ya da çocuk seni ne diye tanıyor ayarını vericem de![]()
yok hocam değiliz hiç birimiz fhjfkj adanayla zonguldak alakasını bağdaştıramdaım
tamamdır hocam hepinizin eline koluna sağlıkBende hesap kapatma methodlari var direk kapatadabilirim once bi yazinda sonrasa kapatalim
Tipi belli ya, koleje giden starbucksta keko takın ama saçı dağınık bir tipleme. Benimde böyle bir tanıdık vardı yanında biri egzoz patlattı hemen saklandı LDLSLAdanalı olsun kardeşim bize sökmez böyle havlamalar
O zaman nasıl sevgilini buldu lan şslfmslslyok hocam değiliz hiç birimiz fhjfkj adanayla zonguldak alakasını bağdaştıramdaım
tamamdır hocam hepinizin eline koluna sağlık
bilmiyom hocam büyük ihtimalle instada rastgele birilerine istek atarken benimki denk geldi heralde hjfkfkTipi belli ya, koleje giden starbucksta keko takın ama saçı dağınık bir tipleme. Benimde böyle bir tanıdık vardı yanında biri egzoz patlattı hemen saklandı LDLSL
O zaman nasıl sevgilini buldu lan şslfmslsl
Sakin kal bende
Hocam diyorum ya böyle bir tanıdık vardı egzoz patlattı biri yanında korkusu görmeye değerdiAbi ne boş mevzu çocuğun tipi her şeyi belli ediyor 16-18 arası max yaşı var drill takılıyor aklınca, adanalı dediğinize göre galiba. Kendisini en serseri görüyordur 4-5 sene önceki fotolarına baksak varoş gibi giyinmiştir net, biraz büyüyünce modern olmaya çalışmış garibim benim.![]()
yeshocam il ilçe tel no vs kendimizinkini mi dolduracağız
hahahah hocam tahmin edebiliyorum ama eminimki tahmin ettiğimdende komiktirHocam diyorum ya böyle bir tanıdık vardı egzoz patlattı biri yanında korkusu görmeye değerdi
yes
Drill olmasi yada adanalı olması olay değil öyle olsaydı memleketin insanı birbirini vururdu (yani adanada vuruyorlar da çok değil ara sıra)Abi ne boş mevzu çocuğun tipi her şeyi belli ediyor 16-18 arası max yaşı var drill takılıyor aklınca, adanalı dediğinize göre galiba. Kendisini en serseri görüyordur 4-5 sene önceki fotolarına baksak varoş gibi giyinmiştir net, biraz büyüyünce modern olmaya çalışmış garibim benim.![]()