İnstagram Hesabıma Belirsiz Giriş?

Zankreon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün bir anda Instagram hesabım gizliden, herkese açığa alındı ve hikaye + post olarakdan Elon Musk şu siteye kayıt olursan 2500 dolar verecek görseli paylaşıldı.

Nasıl hesabıma girdiler bilmiyorum. İki aşamalı doğrulama açıktı ve giriş yapan cihazlarda telefonum ve bilgisayarım dışında cihaz yoktu. Şifreyi değiştirdim, mail şifremi de değiştirdim ve telefona önerilen bir virüs tarama uygulamasıyla tarama yaptım, temiz çıktı.

Bilgisayar içinde Windows Defender uzun tarama ve çevrimdışı taramasını yaptım. Uzun taramadan ' HackTool:BAT/AutoKMS.G!MSR ' çıktı ama bu Microsoft ofis uygulamalarını ücretsiz kullanmaya yarıyor dediler internette, o yüzden aradığım şey bu mu bilemedim.

Bitdefender ve Malwarebytes indirip onlarda da ücretsiz taramalarını yaptım, ikisi de temiz çıktı.

Ama sanki yetersiz gibi geliyor. O dosyanın Microsoft ofisle alakalı olduğunu yazmaları halen bilgisayarımda bir sorun varmış hissiyatı veriyor. Daha fazla kontrol etmek için ne yapabilirim? Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri