Instagram parfüm konağım gerçekmi?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Arkadaşlar bi çok yerde duyulan bi sayfa ve takipcçiside çok var marul kafa bile reklamını yapmıştı soruma geleyim buradan parfüm alan varmı 250 TL birtane parfüm orjinalin 4 de 1 fiyatında orjinal olma ihtimali yok zaten ama yazan çok var yok 2gun kalıyor kokusu çok iyi dağılımı 10 numara diye ama net birşey yok Kotuluyende var gerçekten bu sayfadan alan varsa aciklayabilirmi sayfa altta
Screenshot_2022-12-09-00-13-39-462_com.instagram.android.jpg

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Arkadaşlar bu çok yerde duyulan bı sayfa ve takipciside çok marul kafa bile reklamını yapmıştı soruma geleyim buradan parfüm alan varmı 250 TL birtane parfüm orjinalin 4 de 1 fiyatında orjinal olmA ihtimali yok zaten ama yazan çok var yok 2 kalıyor kokusu çok iyi dağılımı 10 numara diye ama net birşey yok. Kotuluyende var gerçekten bu sayfadan alan varsa aciklayabilirmi sayfa alttaEkli dosyayı görüntüle 12415
Mehmet hocam denek olmak isterseniz, yorumlarınıza açığız her daim:D

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
İnstagramdan alışverişi kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam. Çok takipçili bir butik hesabına denk geldim 5-6 tane kategoride sayfaları vardı hepsi 50-120k arasıydı. Bir gömlek sipariş verdik m beden istedik 3xl gibi bir beden geldi üstelikte beden yazan etiketi yırtmışlar. Mesaj attım bu ne diye adam ürün m beden diye ısrar etti. Geri ödemesi yok ve değişim için 40₺ kargo ücreti istiyorlardı. Velhasıl bence alışveriş yapmayın

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arkadaşlar bi çok yerde duyulan bi sayfa ve takipcçiside çok var marul kafa bile reklamını yapmıştı soruma geleyim buradan parfüm alan varmı 250 TL birtane parfüm orjinalin 4 de 1 fiyatında orjinal olma ihtimali yok zaten ama yazan çok var yok 2gun kalıyor kokusu çok iyi dağılımı 10 numara diye ama net birşey yok Kotuluyende var gerçekten bu sayfadan alan varsa aciklayabilirmi sayfa alttaEkli dosyayı görüntüle 12415
Kullanmadım ama şahsi olarak bu tarz yerlere güvenmiyorum. Reklam para ve önüne yalan/sahte olsa bile mantıklı sebep ya da denetmek için farklı kaliteli ürün koyarsanız reklamınızı yaptırırsınız. Çiftlik bank da reklam, açılış yaptı.
Resmi olarak muhatabınız yok. 0rünleri gerçekten iyi olsa bile size kötüsü denk gelse nasıl bir işlem yapacaklar.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
Hocam bir kargocu olarak söylüyorum sana '' Kargo Parasını Da Sen Ödüyorsun '' Bunu belirtmek isterim ilk önce atıyorum '' Firma Anakara'da Sen İstanbul da Oturuyorsun '' Bir ürün beğendin 250 TL Kargo ' Taşıma Bedeli , Ek Hizmetler , KDV ' Falan derken 80 TL ' yı buluyor yani toplam kargo parası ile birlikte 330 TL Ödemiş oluyorsun..

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
İnsta'dan sadece bıçak siparişi verdim sorun olmadı ama arkadaşlarım ayakkabı kıyafet vs. aldı geri iade için uğraştılar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Riske gerek yok bence hocam. David Walker parfümleri tercih edin, güzel ve kalıcı ürünler var

patronbusiness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
r10 platformuna kayıt ettirebilirim sizi hocam orda orjinal parfüm ve bir çok şeyi bulabilirsiniz

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Dostum bu parfümlerı istanbulda toptancılar ucuza alıyorlar baya fıyat koyup satıyorlar tavsıye etmem. benım bırader yapmıstı bı ara bu işi.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Hocam selamlar,
Yukarı da da belirtildiği gibi instagram üzerinden alış-veriş genelde sorun yatarabiliyor ve takipçi olayına güvenmemek gerekiyor. Bu tarz sayfalar genelde takipçi satın alıyorlar. Uzun zamandır parfüm aldığım DH forumda ilanı, konusu ve daimi müşterisi olan biri var. Koku yoğunluğu ve kalıcılığı gayet tatmin edici. Biz iş yerinde 3-4 kişi birleşip toplu sipariş veriyoruz. Verdiğimiz siparişlerin yanında küçük cep parfümü tester amaçlı koku da gönderiyorlar. Düşünürseniz özel'den site ve detaylı bilgilerini PM'den atabilirim. Reklam olmaz ise burada da paylaşabilirim. @Mehmet Erdoğan - @Çağdaş Işık

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hocam selamlar,
Yukarı da da belirtildiği gibi instagram üzerinden alış-veriş genelde sorun yatarabiliyor ve takipçi olayına güvenmemek gerekiyor. Bu tarz sayfalar genelde takipçi satın alıyorlar. Uzun zamandır parfüm aldığım DH forumda ilanı, konusu ve daimi müşterisi olan biri var. Koku yoğunluğu ve kalıcılığı gayet tatmin edici. Biz iş yerinde 3-4 kişi birleşip toplu sipariş veriyoruz. Verdiğimiz siparişlerin yanında küçük cep parfümü tester amaçlı koku da gönderiyorlar. Düşünürseniz özel'den site ve detaylı bilgilerini PM'den atabilirim. Reklam olmaz ise burada da paylaşabilirim. @Mehmet Erdoğan - @Çağdaş Işık
Bana pmden söyleme şansın varmı hocam?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri