Yardım İnstagram Pchocasi Story'de Paylaşılan Kule Tipi Soğutucu

AlpagutTigin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar,

31 Ekim'de indirimler paylaşılırken instagram pchocasi story'sinde paylaşılan bir kule tipi soğutucuyu bulmaya çalışıyorum. Uyku sersemi ürünü kaydetmek yerine instagram story linkini kaydettim. Ürünü bir türlü bulamadım. Ürün kule tipi soğutucu, üst kısmında sıcaklık göstergesi bulunmaktadır. İndirimli fiyatı 999 TL'idi. Ürünün satışı bilindik online mağazalardan değil kendi sitesinden satılmaktaydı. Taner hoca paylaşımı yapmıştı. Ürünü bulmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca farklı kule tipi soğutucu önerileriniz olursa öğrenmek isterim. LGA1700 sokete uygun olması gerekmektedir. 1500 liraya kadar önerilere açığım, bildiğiniz veya önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?

Örneğin:
Ürün 1: Cooler master hyper h411 nano ürün ve satıcı iyi midir?
Ürün 2: Dark freezer x120 2025 edition aynı şekilde ürün ve satıcı iyi midir? Bir de şu an bunda indirim görünüyor.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Pc hocasının indirimde yakaladığı ürün dragos ama indirimi bitti sanırım onun. Ürün güzel fanların dönme hızı diğer soğutucuların neredeyse 2 katı indirimsiz bile alınır. Linklediğin ürünler iyi sinerji bilgisayar sağlam diğer satıcı hakkında bilgim yok.

KS

AlpagutTigin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Pc hocasının indirimde yakaladığı ürün dragos ama indirimi bitti sanırım onun. Ürün güzel fanların dönme hızı diğer soğutucuların neredeyse 2 katı indirimsiz bile alınır. Linklediğin ürünler iyi sinerji bilgisayar sağlam diğer satıcı hakkında bilgim yok.

Valla çok teşekkür ederim, uyku sersemi görünce kaydettim sandım ama sadece linki kaydetmişim. Kaç gündür bulmaya çalışıyordum, şimdi olmasa bile yine kovalarım ben bunu en azından artık ürünü biliyorum. Bilen birisinin çıkması sevindim. Peki buna benzer önerebileceğiniz ürünler vs var mıdır?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Valla çok teşekkür ederim, uyku sersemi görünce kaydettim sandım ama sadece linki kaydetmişim. Kaç gündür bulmaya çalışıyordum, şimdi olmasa bile yine kovalarım ben bunu en azından artık ürünü biliyorum. Bilen birisinin çıkması sevindim. Peki buna benzer önerebileceğiniz ürünler vs var mıdır?
Klasik Thermalright ve Arctic serisi kullanabilirsin.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
LGA1700 soket, İNTEL işlemci nedir kaçıncı nesil hangi seri?

Dijital göstergeli benzer olarak benim gözüme çarpan:
DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu 1730 TL civarı
ve
DeepCool AK400 Digital Pro İşlemci Soğutucu 2260 TL civarı

Bunlar yukarıdakiler bütçeyi aşıyorlar.
İNTEL i5 serilerinden bir işlemci için Thermalright e bakarken bir de buna rastladım.

Bu Digital göstergeli yalnız tek gösterge, sadece işlemci sıcaklığı
ThermalRight Assassin X 120 R Digital ARGB Black TL-P12-S 120mm Isı Borulu
1230TL civarında

Eğer düz modellerden daha güçlü bir soğutucu olsa daha iyi olabilir derseniz:
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Nikel plaka kaplama altında ısı borulu modelidir.
1200 TL

Son olarak ısı boruları yatık eğimli olan ki bunlar olabilecek RAM çakışmalarını önlemek içindir.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 1130 TL

KS

AlpagutTigin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Klasik Thermalright ve Arctic serisi kullanabilirsin.
Tamamdır teşekkürler

LGA1700 soket, İNTEL işlemci nedir kaçıncı nesil hangi seri?

Dijital göstergeli benzer olarak benim gözüme çarpan:
DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu 1730 TL civarı
ve
DeepCool AK400 Digital Pro İşlemci Soğutucu 2260 TL civarı

Bunlar yukarıdakiler bütçeyi aşıyorlar.
İNTEL i5 serilerinden bir işlemci için Thermalright e bakarken bir de buna rastladım.

Bu Digital göstergeli yalnız tek gösterge, sadece işlemci sıcaklığı
ThermalRight Assassin X 120 R Digital ARGB Black TL-P12-S 120mm Isı Borulu
1230TL civarında

Eğer düz modellerden daha güçlü bir soğutucu olsa daha iyi olabilir derseniz:
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Nikel plaka kaplama altında ısı borulu modelidir.
1200 TL

Son olarak ısı boruları yatık eğimli olan ki bunlar olabilecek RAM çakışmalarını önlemek içindir.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 1130 TL

Cevabın için teşekkürler.

İşlemci i5 13400F, hala stok fan ile birlikte takılı duruyor. Bunu güncellemek istedim.
Yalnız siz söyleyince fark ettim anakart h610m mATX anakart ram'in konumu sanki daha yakın gibi normal anakartlardan, gönderdiğiniz ürünlere bakacağım. Soğutuculardan işlemciye (evet çok çok güçlü olması gerekmeyen) yazdıklarınızdan farklı, öneriniz olursa onları da duymak isterim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri