Soru İnstagram Reels Sorunu Nasıl Çözebilirim?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Günaydın ilk önce arkadaşlar daha önce '' İnstagram Reels Gözükmüyor '' diye forum da paylaşım yapmıştım sorunum çözüldü güncellemeden sonra lakin şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım var. Gençler reels de karşıma abuk sabuk açık saçık kızlar çıkıyor sayfayı yenilediğim halde abartısız %80-%90'nı kızlar ile dolu bunun bir çözümü yok mu? Karşıma çıkmasın ağa bu tarz videolar.

Ağa dün servis de video izleyim dedim izlemez olaydım kızın teki abuk sabuk şeyler yapıyor videoya da yanımdaki adam da cami hocası pis pis bana bakıyor. :D :D Ne yapacağımı bilemiyorum bana bu konu da yardım edin lütfen.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hocam tam etkili olmasa bile misal sevdiğiniz veya sıradan bir şey dahi olsa onları beğenin, o açık saçık şeylere durmadan ilgilenmiyorum seçeneğini kullanın. Bir süre sonra çıkmaz belki son zamanlarda çok fazla olmaya başladı eskiden böyle değildi, ortamda veya kız arkadaşının yanında aç anlat hadi anlatabilirsen, yaşadım bunu laf yedim suçsuz yere banane abicim soyunan kızdan :D

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Hocam tam etkili olmasa bile misal sevdiğiniz veya sıradan bir şey dahi olsa onları beğenin, o açık saçık şeylere durmadan ilgilenmiyorum seçeneğini kullanın. Bir süre sonra çıkmaz belki son zamanlarda çok fazla olmaya başladı eskiden böyle değildi, ortamda veya kız arkadaşının yanında aç anlat hadi anlatabilirsen, yaşadım bunu laf yedim suçsuz yere banane abicim soyunan kızdan :D
Dimi? işte kardeşim yanımda ki çamı hocası da sanki ben soyunmuşum gibi pis pis bana bakıyor. :D ASDasd

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri