Instagram Sunum İçin Kamera Önerisi

Huhudidi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar Merhaba,

1000 TL max 1500TL net ve 4k fotoğraf çekebilen kamera önerileriniz var mı? %80 Fotoğraf(sunum) çekimi için kullanılacak yakından odaklamada bulanıklık yapmayan yakın gözlüğü takmış yazıları okumaya çalışır gibi odağı ileri geri oynatıp bulanıklaştırmayan bir kameraya ihtiyaç vardır.

Kısacası 1000 TL -1500 TL denk gelebilecek F/P ürün arıyorum, deneyimleyen veya deneyimleyenleri dinleyen, tanıyan arkadaşlar varsa tavsiye edebilirler mi?

Yaklaşık 1 haftadır ara ara araştırıyorum çünkü az çok satış sitelerindekilerinden haberim var pek işe yaramazlar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Hocam uzunca bir süre araştırdım ama o fiyat bandında 4K çekim yapacak güzel bir makine bulamadım maalesef. Piyasada Bood gibi markalar var ama tasvip etmiyorum. Bütçenizi biraz daha arttırmanız mümkün mü?

KS

Huhudidi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İlginiz için teşekkür ederim, benimde kısıtlıda olsa bulduklarım giriş seviyesi için bile olsa pek tatminkar değil, telefon kamerası bile daha iyi çekeceğini düşünüyorum 2nci ele de sıcak bakmıyorum bu sebepten biraz daha beklemeye karar verdim bütçeyi arttırabilmek için en azından bütçeyi 4000-5000TL bandına çıkarmam gerekiyor sanırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri