valla hocam rtx 3060 ı almanydan felan getiriyorum almanyada anakart fiyatlarını bilmiyorum pek ama max 2k gibi anakart bütçem12500 anakartına B660 serisi seçmenizi öneririm. H610 alınır mı evet ama o işlemciye değecek bir yonga değil. Bütçeniz nedir maksimumda?
B660 yongasından Gigabyte Gaming X vardı dün fiyatı 2500 TL idi sanırım Amazon.com.tr adresinde eğer aşma payınız varsa bütçenizi değerlendirin derim.valla hocam rtx 3060 ı almanydan felan getiriyorum almanyada anakart fiyatlarını bilmiyorum pek ama max 2k gibi anakart bütçem
yok gibiB660 yongasından Gigabyte Gaming X vardı dün fiyatı 2500 TL idi sanırım Amazon.com.tr adresinde eğer aşma payınız varsa bütçenizi değerlendirin derim.
Yurtdışı önerisi istiyorsanız onu ben yapamam ama B660 bir anakart bulursanız bütçenize bakın iyi mi kötü söylerim.
Arada ciddi fark var msi pro b660m-A kullaniyorum müthiş misal. Biraz bekleyip aşabilirseniz hocamin dedigi iyidir kafaniz agrimazyok gibi
Kullanılır. Bütçeniz kısıtlıysa alınabilir.i5 12500 ve rtx 3060 lı sisteme h610 kullanılır mı
hocam arasında 1200tl gibi fark var nerdeyse 610 dan birtane daha alıyor yani dediğim gibi bütçeyi zorlarArada ciddi fark var msi pro b660m-A kullaniyorum müthiş misal. Biraz bekleyip aşabilirseniz hocamin dedigi iyidir kafaniz agrimaz
birde bu rtx 3060 i5 12500 lü pc valorant ta kaç fps verir ona göre bir monitör almak istiyorumdaArada ciddi fark var msi pro b660m-A kullaniyorum müthiş misal. Biraz bekleyip aşabilirseniz hocamin dedigi iyidir kafaniz agrimaz
Ayarlara bağlı. Valorant islemci odakli o yüzden yüksek fps alırsınız. Minimum 144hrz alin. 165 de akinabilir lakin aradaki fark anlasilmaz. Valo gibi basit bi oyunda cok takılmayın fpsyeb
birde bu rtx 3060 i5 12500 lü pc valorant ta kaç fps verir ona göre bir monitör almak istiyorumda
2. el temiz bir 240 hz almayı düşünüyorumAyarlara bağlı. Valorant islemci odakli o yüzden yüksek fps alırsınız. Minimum 144hrz alin. 165 de akinabilir lakin aradaki fark anlasilmaz. Valo gibi basit bi oyunda cok takılmayın fpsye