Intel Core Ultra 7 270K Plus Ve Core Ultra 5 250K Plus İncelemeleri

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
23 Mart ta inceleme kısıtlamaları kalkmış. Yavaş yavaş incelemeye başlayanlar olmuş.
Gerek video gerek metin, performans grafik şeklinde...

1851 Soket anakartlar için yenilenmiş son seri işlemciler.
Bundan sonra 1954 sokete geçiş olacak. Nova Lake işlemciler ile. 2027 yılı düşünüyorlar.

''Satışların bu yılın 26 Mart'ında başlaması planlanıyor. Core Ultra 7 270K Plus'ın tavsiye edilen perakende satış fiyatı 299 dolar, Core Ultra 5 250K Plus'ın fiyatı ise 199 dolar. Yurtdışı tavsiye edilen fiyatlar.

Linus Tech Tips Video incelemesi

eTeknix, Intel Core Ultra 7 270K Plus ve Core Ultra 5 250K Plus işlemcilerinin incelemesi

Intel Core Ultra 5 250K Plus incelemesi: 200 doların en iyi yeni işlemcisi -Tomshardware -

Intel Core Ultra 7 270K Plus incelemesi: Uçurumun kenarından geri dönüş -Tomshardware -

Core Ultra 7 270K Plus ve Core Ultra 5 250K Plus'ın ilk bağımsız incelemeleri ve performans testleri yayınlandı.
(Diğer platformların incelemeleri topluca bulunan sayfa)

Son düzenleme:

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
505
İntele uzun bir süre ara verdim, özellikle şu meşhur sağa sola salça olan toplumun ürünü olduğu için. Yeni çıkan işlemcilerin Tpm değeri canlı deneyimde bakalım nasıl olucak. Tr fiyat politikasına değinmiyorum artık, güzel rehber konusu olmuş ellerine sağlık.

KS

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Asıl oyun işlemcileri için İntel tercih edeceklerin beklentisi Nova Lake serisi üzerine idi. Önbellek iyileştirmeleri ve yeni bir atılım açısından. 2026 son çeyrek çıkabilir deniyordu. Fakat daha ileri bir tarihe atmış görünüyor. Fiyat olarak epey yüksek olacağına dair söylentiler de cabası....

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
505
Asıl oyun işlemcileri için İntel tercih edeceklerin beklentisi Nova Lake serisi üzerine idi. Önbellek iyileştirmeleri ve yeni bir atılım açısından. 2026 son çeyrek çıkabilir deniyordu. Fakat daha ileri bir tarihe atmış görünüyor. Fiyat olarak epey yüksek olacağına dair söylentiler de cabası....
Önceki boşluğu AMD güzel değerlendirdi, bu üretimde yine aynı durum olursa Amd nin ürünün çeşiti çoğaltıp fiyatı sabit tutması gerekiyor, tek el oldum diyerek intel gibi muamele yaparsa o zaman pc yükseltme toplama işlerine biraz mola verceğiz. Beklentim Amd nin intele güzel bir ders vermesi, fiyat ve kullanıcı memnuyeti durumlarında denge önemli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri