İntel Driver & Support Asisstant Yüklenmiyor

sinnlos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar, driverlarımı yüklemek için Intel driver Support indirmek istemiştim ama yüklenmiyor. Devam edebilmek için en yüksek sürüme güncellemelisiniz diyor ve bir daha indir diyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum yine aynı hata geliyor. Programı kaldırıp yeniden yüklediğimde de aynı hata geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu ara aracı yüklemeniz şart değil. Anakart marka modelinizi verin gerekli yüklemelerinizi önereyim. Zaten çoğu yüklemeyi INTEL sistemlerde Windows kendisi yapıyor sorunsuz. Gerisini ise anakart sitesinden kurabilirsiniz. Sadece çipset ve disk için gerekli sürücüleri INTEL sayfasından indirmeniz iyi olur ki onları da ben size anakart marka-model çipsetinizi verdiğinizde önereceğim link olarak.

KS

sinnlos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu ara aracı yüklemeniz şart değil. Anakart marka modelinizi verin gerekli yüklemelerinizi önereyim. Zaten çoğu yüklemeyi INTEL sistemlerde Windows kendisi yapıyor sorunsuz. Gerisini ise anakart sitesinden kurabilirsiniz. Sadece çipset ve disk için gerekli sürücüleri INTEL sayfasından indirmeniz iyi olur ki onları da ben size anakart marka-model çipsetinizi verdiğinizde önereceğim link olarak.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Ben kendim anakartın driverlarını aradım ama bulamadım. Laptop modeli acer aspire e-571g Anakart modelim ise Acer E50_HB. Bir de benim işlemcim i5-4210u ve aygıt yöneticisinden baktığımda yüklü sürüm 2009 olarak gösteriyor. Bu son sürümü mü acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihazınızın Aspire E5-571 sürücü sayfası burada. Eksik sürücünüz varsa buradan kurabilirsiniz. Eğer güncel olmayan sürüm varsa Aygıt Yöneticisinden sürücüye sağ tıklayıp güncelleştir seçeneği ile güncellemesi varsa yapabilirsiniz. Eğer tek seferde tüm sistem sürücülerini güncellemek isterseniz IOBit Driver Booster vb. bir yazılım kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri