- Tepki
- 2
Selam Dostlar,
Daha yeni aldım sistemi neden oyunlarda düşük fps alıyorum?
Daha yeni aldım sistemi neden oyunlarda düşük fps alıyorum?
Moderatörün son düzenlenenleri:
BIOS güncel zten sitemi yeni aldığım için her şeyi kurup göndermişler xmp açık sadece rust da düşük fps alıyorum 1080p de ve 2 k da ekran kartı %50 kullanılıyor anca 4 k da %100 ama fps düşüyor 60 fps falanSürücüler ve BIOS güncel ve eksiksiz kurulu mu? Birde düşük FPS derken hangi oyunda hangi çözünürlükte kaç FPS alıyorsunuz? RAM kaç MHz ve XMP/DOCP aktif mi BIOS üzerinden?
BIOS güncel zten sitemi yeni aldığım için her şeyi kurup göndermişler xmp açık sadece rust da düşük fps alıyorum 1080p de ve 2 k da ekran kartı %50 kullanılıyor anca 4 k da %100 ama fps düşüyor 60 fps falandriver,biosun güncel mi ramler tam mhz sindemi windows sürümün nedir?
İndiriyorum hemenASUS GPU Tweak İndirim FPS Sorununu Çöze Şansın Yüksek Kardeşim..
Kardeşim Unutma Ama '' 75 Veya 80 '' Şeklinde Ayarı Yap 80 + Üzerine Çıkma Aksı Taktir' de Ana Kart Veya Ekran Kartı Zarar Göre Bilir Bu Kurala Dikkat Et Lütfen..İndiriyorum hemen
Sadece tek oyuna özel bir sorun için genele yorum yapmak doğru değil. Başka hangi oyunlarda denediniz ve o oyunlarda da sorun var mı yok mu görsel olarak paylaşın.
Pc formatladığım için sadece rust yüklü rdr 2 ve bf2042 de denedim 95-100 fps arası ultura ayarlarda sadece rusta aniden 50 düşüyor 2 k da daha fazla düşüyorSadece tek oyuna özel bir sorun için genele yorum yapmak doğru değil. Başka hangi oyunlarda denediniz ve o oyunlarda da sorun var mı yok mu görsel olarak paylaşın.
Büyük ihtimalle sorununuz oyuna özel.Pc formatladığım için sadece rust yüklü rdr 2 ve bf2042 de denedim 95-100 fps arası ultura ayarlarda sadece rusta aniden 50 düşüyor 2 k da daha fazla düşüyor
peki darboğaz olabilir mi bu işlemci ve ekran kartındaBüyük ihtimalle sorununuz oyuna özel.
Söz konusu değil. Oyuna özel olduğu diğer oyunlarda sorun olmadığında belli zaten. Bileşenlerde bir şey aramayın.peki darboğaz olabilir mi bu işlemci ve ekran kartında