Intel i7 12700f vs i5 12600k

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kesin bir açiklik getirilmesi adina soruyorum bu işlemcilerin hangisi daha iyi ve tercih edilmelidir? Intel i5 12600k temel hizi çok daha yuksek kendi grafiği mevcut bana daha makul gelse de testlerde i7 12700f daha güçlüydü çekirdek sayisi daha fazla ve kanadı daha geniş

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
12700f tabi.

KS

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok fark olmasada 12700f daha iyi. Fiyat farkına değmeyebilir.
Fiyat farkindan ziyade 2 sistem arasindayim ve 12700fli sistem daha ucuza geliyor şöyle bakabilirsiniz;
Ve
Beni dusunduren 2 şey mevcut biri psularin farkı diğeri de işlemci farkı

Son düzenleme:

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Fiyat farkindan ziyade 2 sistem arasindayim ve 12700fli sistem daha ucuza geliyor şöyle bakabilirsiniz;
Ve
Beni dusunduren 2 şey mevcut biri psularin farkı ne tür bir fark yaratır sonuçta biri gold diğeri de işlemci farkı
hocam bunlar yerine haqqus gen 4 sistemin hala stoğu varsa onu almanızı öneririm fiyat performans konusunda ezip geçiyor bunların ikisinide.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ve
Beni dusunduren 2 şey mevcut biri psularin farkı ne tür bir fark yaratır sonuçta biri gold diğeri de işlemci farkı
İlk sistemi tercih ederdim. Fsp psu ikiside ve kaliteli marka.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Yukarda arkadaşın da dediği gibi Haqqus Gen 4 ü 5600x - Dilerseniz Ekran Kartını ücretsiz 3070 birde güç kaynağını fsp 80+ Gold yaparak alabilirsiniz

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
KS

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hocam bunlar yerine haqqus gen 4 sistemin hala stoğu varsa onu almanızı öneririm fiyat performans konusunda ezip geçiyor bunların ikisinide.
Hocam teşekkür ediyorum ancak intel nvidia ikilisini tercih ettiğim için o sistemlere baktım lakin sizin attiğiniz bol seçenekliymiş yeni görüyorum işlemciden dolayi şöyle bir durum var ben sadece oyun ağirlikli değil iş ve oyun ağirlikli olmasini istediğimden işlemciyi yükseltiyorum 5600xin oyun performansini iyi vereceginden suphem yok ama isteklerimi tam anlamiyla karşilamiyor

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Hocam teşekkür ediyorum ancak intel nvidia ikilisini tercih ettiğim için o sistemlere baktım lakin sizin attiğiniz bol seçenekliymiş yeni görüyorum işlemciden dolayi şöyle bir durum var ben sadece oyun ağirlikli değil iş ve oyun ağirlikli olmasini istediğimden işlemciyi yükseltiyorum 5600xin oyun performansini iyi vereceginden suphem yok ama isteklerimi tam anlamiyla karşilamiyor
o zaman gösterdiğiniz frekans sistemi seçebilirsiniz. diğer sisteme göre daha iyi görünüyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
30k 3070ti için pahalı aslında . Ben ilgilenemicem başkaları yardımcı okursa güzel olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri