bütcem kasa için 25k. Sisteme uygun monitor önerirseniz alabilirim şimdiden teşekkür ederim
Bence alınmaz parça kalitesi düşük. Ekran kartı ısınan bir model.reis bu sistem nasıl sence alınırmı?
![]()
Sinerji Bardish Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce TUF Gaming 16GB RTX4080 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Bardish Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce TUF Gaming 16GB RTX4080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hangi sistemden bahsediyorsun hocam eğer blade 3060ti ise@yunusx36 reis gaming'de olan sistem içime yattı ancak upgrade yapılması gereken bir parça varmı sence yoksa direk alınmalımı ve bu sisteme uygun monitor ne alabilirim (fps oyunları oynuyorum genelde)
ASUS PRIME B660M-A D4 5333(O.C)MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart@Çağdaş Işık aynen hocam blade 3060ti sistemden bahsediyorum sadece kasayı değiştirmek yeterlimidir sizce başka parçalarla oynamaya gerek varmıdır
Bu bütçede 3070ti sistem de seçebilirsin ilerisi için ama sadece fps oyunları oynayacaksan monitör önerilerim şunlar olur 3060ti için@Çağdaş Işık hocam mönitor ne önerebilirsiniz bu sistemin yanında 6-7k bütçem kalıyor kasayı aldıkdan sonra
İstersen işlemci için soğutucu ekleyebilirsin onun dışında kasa değiştirmek yeterli@Çağdaş Işık aynen hocam blade 3060ti sistemden bahsediyorum sadece kasayı değiştirmek yeterlimidir sizce başka parçalarla oynamaya gerek varmıdır