intel r q45 q43 express dirver win10 ??

Yiğit Ali Tentacion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Annemler kardeşlerime zamn geçirmerli için 2.el bi pc almış bilgisayar çok eski olduğu için (ekran kartı yok intel r q45 q43 express görüntü bağdaştırıcıs oalrak bu gözüküyo)güncellermelri yapamadım ve ekranın çözünürlüğü bozuldu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İObit Driver Booster yada DriverPack Solution yazılımlarından birisini kullanabilirsiniz. Bu yazılımlar tüm eksik sürücüleri bulur kurar. Ben yıllardır İObit Driver Booster sürümünü kullanıyorum indirimden PRO key almıştım PRO sürüm daha çok sürücüyü bulup güncelliyor ama Free sürümde bayağı iyi deneyebilirsiniz.

KS

Yiğit Ali Tentacion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yiğit Ali Tentacion' Alıntı:
Annemler kardeşlerime zamn geçirmerli için 2.el bi pc almış bilgisayar çok eski olduğu için (ekran kartı yok intel r q45 q43 express görüntü bağdaştırıcıs oalrak bu gözüküyo)güncellermelri yapamadım ve ekranın çözünürlüğü bozuldu
     DRİVER BOOSTER ile güncellemeleri yaptım ama çözünürlük hala bozuk

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
XP zamanından kalma bir yonga olduğu için Muhtemelen Vistadan sonra sürücü yazılmamıştır. Bulabileceğinizi sanmıyorum. Daha eski işletim sistemi yükleyin.
7 için bile modifiye edilmiş sürücü gerekiyor olmalı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eski donanım bu doğru ama böyle bile olsa monitör çözünürlüğü ile ilgili sorun olmaz. Çözünürlüğü düzenleyebilir ve monitöre uyumlu kullanılabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri