Intel işlemcinin soket ömrü bitiyor die duydum AMD dahami mantıklı olur die sormak istedim ve AMD soket ömrü daha uzunmu olucak 13900k sistem topladım hatamı yaptım acaba ona göre kardeşime alicamiz sistemi AMD alicagiz yardımcı olur musunuz ?
Hyr 14.nesil desteği de gelicekIntel işlemcinin soket ömrü bitiyor die duydum AMD dahami mantıklı olur die sormak istedim ve AMD soket ömrü daha uzunmu olucak 13900k sistem topladım hatamı yaptım acaba ona göre kardeşime alicamiz sistemi AMD alicagiz yardımcı olur musunuz ?
Gelmeyecek.Hyr 14.nesil desteği de gelicek
PardonGelmeyecek.
AMD daha mantıklı şuan.
Doğrudur. Şuan lga 1700 soket kullanılıyor.Pardon
Intel, 14.nesil işlemciler için LGA1851 soketini onayladı
14 de devam edecekmiş ama am5 bana daha mantıklı geliyorPardon
Intel, 14.nesil işlemciler için LGA1851 soketini onayladı
Burada aynı soketten devam edeceği söylenmiyor. İntelin yeni soketi tanıtılıyor.Kesinlikle AM5 tercih ederdim
14 de devam edecekmiş ama am5 bana daha mantıklı geliyor
İntel devam et benceIntel işlemcinin soket ömrü bitiyor die duydum AMD dahami mantıklı olur die sormak istedim ve AMD soket ömrü daha uzunmu olucak 13900k sistem topladım hatamı yaptım acaba ona göre kardeşime alicamiz sistemi AMD alicagiz yardımcı olur musunuz ?
Nesil aynı devam ediyor birkaç yerde daha duydum bunuBurada aynı soketten devam edeceği söylenmiyor. İntelin yeni soketi tanıtılıyor.
Bu neredeyse imkansız artık çünkü Intel yeni soketini tanıttı.24
Nesil aynı devam ediyor birkaç yerde daha duydum bunu
Tm 15. Nesil diyor ama 14 önceki soket ile uyumlu olacakmışBu neredeyse imkansız artık çünkü Intel yeni soketini tanıttı.
Sanmıyorum.Tm 15. Nesil diyor ama 14 önceki soket ile uyumlu olacakmış