- Tepki
- 0
Selamlar Dell marka laptopum var. Evdeki tüm cihazlar internete sorunsuz bir şekilde bağlanıyor tablet olsun telefon olsun veya başka bir bilgisayar olsun ama şu an kullandığım laptop hiçbir şekilde internete bağlanmıyor nasıl bağlanmıyor Öncelikle bağlantıda bir problem yok yani bağlantıda problem olsaydı zaten hem tablet hem diğer bilgisayarları kullanamazdım. Hiçbir internet sitesine girmiyor Google'a bile girmiyor. Tarayıcıların önbelleğine çerezleri falan sildim Geçmişi sildim düzelmedi ve daha sonra internetteki bilgilerden yararlanarak Proxy ayarlarını yanımdaki tiki kaldırın Bilmem ne yapalım gibi şeyleri yaptım zaten Ben de gösterilen şeyler işaretli değildi yani onlar alakası olduğunu sanmıyorum. Sorunları gider falan dediğimde de şöyle bir sorun gosteriyor Proxy sunucusunda bir sorun var yada adres yanlış böyle bir hata alıyorum. Dediğim gibi diğer cihazlar sorunsuz internete bağlanıyor. Daha sonra sistem geri yükleme falan yaptım düzelmedi Ben de en son olarak format attım dedim ya format attıkmi iş bitti başka sorun kalmaz diye format tam sonra yine düzelmedi daha sonra laptopu alıp iş yerine götürdüm işyerinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama eve Getirdiğimde yine aynı hiçbir çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. https://i.hizliresim.com/WGyRBP.jpg