Sorun her gün oluyor. Bazen 3 4 saat sonra kendi kendine düzeliyor ertesi gün yine aynısı oluyor.
Aşağıdakini dener misin hocam ben aşağıdaki gibi çözdüm.
İnternetin Steam,Epic,Papara vs Girmiyorsa Veya Güncellemiyorsa
Merhaba arkadaşlar, 1 - 2 haftadır bu hatayı alıyordum Epic de güncelleme gelmiyordu CS:GO'da topluluk sunucularına girmiyordu falan 2 kere internet sağlayıcımı aradım fakat çözemediler ama şimdi ben çözdüm sizlere de anlatmak isterim. Hotspot Shield ı indiriyoruz ve Amerika sunucusuna...forum.pchocasi.com.tr
sizde bendeki gibi internet yok uyarısı verip sağ altta internet yok işareti var mıydı hocamAşağıdakini dener misin hocam ben aşağıdaki gibi çözdüm.
İnternetin Steam,Epic,Papara vs Girmiyorsa Veya Güncellemiyorsa
Merhaba arkadaşlar, 1 - 2 haftadır bu hatayı alıyordum Epic de güncelleme gelmiyordu CS:GO'da topluluk sunucularına girmiyordu falan 2 kere internet sağlayıcımı aradım fakat çözemediler ama şimdi ben çözdüm sizlere de anlatmak isterim. Hotspot Shield ı indiriyoruz ve Amerika sunucusuna...forum.pchocasi.com.tr
Laptop'ta yaşadım hatırlamıyorum o kısmını.sizde bendeki gibi internet yok uyarısı verip sağ altta internet yok işareti var mıydı hocam