Soru İnternet Hat Değeri Hız Yükseltmeye Uygun Mu?

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhabalar, 50mbps internet kullanıyorum hat değerlerim bu şekilde 75mbps'ye çıkarmayı planlıyorum hat değerleri uygun mu sizce?
1682603374440.png

KS

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Evet, fark ettim TurkTelekom haziran ayına kadar 15mbps yapmıştı paket değiştirince düştü. Yükselir tekrar diye tahmin ediyorum. Yükselmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçerim zaten.
Bölgeniz de yükseltme tamamlanmadıysa sıra size geldiğinde tekrar yükseltirler.

KS

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Hazirana kadar 15mbpsye çıkarıldığını doğruladı ben de 50mbps kullanırken 8den 15mbpsye yükseltildi fakat 75mbps'ye geçtiğimde upload tekrar normal hızına döndü dedim. Hız testi yaptı oradan download hızımı 42 olarak gördü ekip yönlendirmemiz gerekiyor dedi. Download'da bir sıkıntı yok 72.7mbps aldığmı, hat değerlerimin de gayet iyi olduğunu belirttim. Fakat uploadla ilgili herhangi bir yükseltme yapmadı hattımda sıkıntı olduğunu yineledi.(alakası yok) Sinyal yenilemesi gönderdiğini söyledi. Fakat hızım hala 8mbps. Ne yapmamı önerirsiniz?

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Modem üzerindeki değerlere göre her zaman yükseltmek pek de iyi olmuyor hat zayıflaması, SNR vesaire yükseldiği için istikrarlı bir şekilde kullanılamayabiliyor internet. Hayırlı olsun hocam.

KS

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Modem üzerindeki değerlere göre her zaman yükseltmek pek de iyi olmuyor hat zayıflaması, SNR vesaire yükseldiği için istikrarlı bir şekilde kullanılamayabiliyor internet. Hayırlı olsun hocam.
Hat zayıflaması eskisine çok yakın 0.2 oynadı birde Margin değerinin yüksek olması iyi bir şey değil mi? Ben zaten şu an interneti 75mbps'de gayet stabil bir şekilde kullanıyorum.

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Hat zayıflaması eskisine çok yakın 0.2 oynadı birde Margin değerinin yüksek olması iyi bir şey değil mi? Ben zaten şu an interneti 75mbps'de gayet stabil bir şekilde kullanıyorum.
Evet değerleriniz iyi ben sadece diğer yükseltmek isteyen arkadaşları bilgilendirmek amaçlı belirttim hocam. Zamanla kullanırken deneyimleyeceksiniz.

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Hazirana kadar 15mbpsye çıkarıldığını doğruladı ben de 50mbps kullanırken 8den 15mbpsye yükseltildi fakat 75mbps'ye geçtiğimde upload tekrar normal hızına döndü dedim. Hız testi yaptı oradan download hızımı 42 olarak gördü ekip yönlendirmemiz gerekiyor dedi. Download'da bir sıkıntı yok 72.7mbps aldığmı, hat değerlerimin de gayet iyi olduğunu belirttim. Fakat uploadla ilgili herhangi bir yükseltme yapmadı hattımda sıkıntı olduğunu yineledi.(alakası yok) Sinyal yenilemesi gönderdiğini söyledi. Fakat hızım hala 8mbps. Ne yapmamı önerirsiniz?
Şuan için yükseltmelerin tamamlanmasını beklemeniz dışında yapabileceğiniz bir şey yok, yükseltmeler tamamen tamamlandığı halde yükseltilmediyse tekrar görüşebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri