detaylı sorgulama için burayı kullanabilirsin hat değerlerin karşılasa bile bazı sağlayıcılar karşılamıyor
![]()
GIBIRNet Alt yapı sorgulama | Fiber sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakırgibir.net.tr
Evet hattın bu hızı rahatlıkla besleyebilecek güçte sorun teşkil etmeyecektir
Rica ederim keyifli kullanımlar
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama upload düşmüş?
Evet, fark ettim TurkTelekom haziran ayına kadar 15mbps yapmıştı paket değiştirince düştü. Yükselir tekrar diye tahmin ediyorum. Yükselmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçerim zaten.Fark ettiniz mi bilmiyorum ama upload düşmüş?
Modemi kapat 5 dk bekle açEvet, fark ettim TurkTelekom haziran ayına kadar 15mbps yapmıştı paket değiştirince düştü. Yükselir tekrar diye tahmin ediyorum. Yükselmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçerim zaten.
Artmadı maalesef.Modemi kapat 5 dk bekle aç
Allah Allah o zaman pakette değişiklik mı oldu hattında sıkıntı yok çünkü farklı bişey vardır müşteri hizmetlerini ara benceArtmadı maalesef.
Bölgeniz de yükseltme tamamlanmadıysa sıra size geldiğinde tekrar yükseltirler.Evet, fark ettim TurkTelekom haziran ayına kadar 15mbps yapmıştı paket değiştirince düştü. Yükselir tekrar diye tahmin ediyorum. Yükselmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçerim zaten.
Hat zayıflaması eskisine çok yakın 0.2 oynadı birde Margin değerinin yüksek olması iyi bir şey değil mi? Ben zaten şu an interneti 75mbps'de gayet stabil bir şekilde kullanıyorum.Modem üzerindeki değerlere göre her zaman yükseltmek pek de iyi olmuyor hat zayıflaması, SNR vesaire yükseldiği için istikrarlı bir şekilde kullanılamayabiliyor internet. Hayırlı olsun hocam.
88Mbps'e sabitletirebilirsiniz Dslam kilitli.Merhabalar, 50mbps internet kullanıyorum hat değerlerim bu şekilde 75mbps'ye çıkarmayı planlıyorum hat değerleri uygun mu sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 20192
Evet değerleriniz iyi ben sadece diğer yükseltmek isteyen arkadaşları bilgilendirmek amaçlı belirttim hocam. Zamanla kullanırken deneyimleyeceksiniz.Hat zayıflaması eskisine çok yakın 0.2 oynadı birde Margin değerinin yüksek olması iyi bir şey değil mi? Ben zaten şu an interneti 75mbps'de gayet stabil bir şekilde kullanıyorum.
Hocam sorun downloadda değil. Sorun uploadda 8den 15e çıkması gerekiyor.88Mbps'e sabitletirebilirsiniz Dslam kilitli.
Şuan 15 fotoğrafa baktım zaten.Hocam sorun downloadda değil. Sorun uploadda 8den 15e çıkması gerekiyor.
Şuan için yükseltmelerin tamamlanmasını beklemeniz dışında yapabileceğiniz bir şey yok, yükseltmeler tamamen tamamlandığı halde yükseltilmediyse tekrar görüşebilirsiniz.Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Hazirana kadar 15mbpsye çıkarıldığını doğruladı ben de 50mbps kullanırken 8den 15mbpsye yükseltildi fakat 75mbps'ye geçtiğimde upload tekrar normal hızına döndü dedim. Hız testi yaptı oradan download hızımı 42 olarak gördü ekip yönlendirmemiz gerekiyor dedi. Download'da bir sıkıntı yok 72.7mbps aldığmı, hat değerlerimin de gayet iyi olduğunu belirttim. Fakat uploadla ilgili herhangi bir yükseltme yapmadı hattımda sıkıntı olduğunu yineledi.(alakası yok) Sinyal yenilemesi gönderdiğini söyledi. Fakat hızım hala 8mbps. Ne yapmamı önerirsiniz?