İnternet hızım birden bire yavaşladı

Anonim654

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İnternet hızım normalde 23mbps civarı bugün birden bire yavaşlamaya başladı sonrasında telefonu wifi ağından atmış ve şifre değişmişti bende modeme reset atıp bütün şifreleri değiştirdim şuanlık şifrelerde bi değişiklik yok ama hızı hala çok yavaş Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve internet hızınızda bi sorun yok dendi ne yapmalıyım?

Hızlar bu şekilde:
1673970512885.png

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
İnternet hızım normalde 23mbps civarı bugün birden bire yavaşlamaya başladı sonrasında telefonu wifi ağından atmış ve şifre değişmişti bende modeme reset atıp bütün şifreleri değiştirdim şuanlık şifrelerde bi değişiklik yok ama hızı hala çok yavaş Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve internet hızınızda bi sorun yok dendi ne yapmalıyım?

Hızlar bu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 13975
Hocam ağdan atılıp ve şifre değişmişse başka birinin yapmış olması muhtemel. Biri size şaka için bile yapmış olabilir. Normalde alsa bir işine yaramayacak zaten sıfırlayınca gidecek. Bina da bu tarz şeylere hevesli biri denemek için bile uğraşmış olabilir. Ara ara cihaz üzerinde aktif cihazlara bakabilirsiniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

Hızlar bu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 13975
Evde farklı bir dsl kablosu varmı

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Modem kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirmediyseniz mutlaka değiştirin.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
ADSL ise duvardan modeme giden kabloyu ters çevir tak yani duvardakini modeme modemdekini duvara

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kablo da kırılma var mı kontrol edebilirsiz.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ağa bağlı bilmediğiniz kullanıcı var mı?

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
modem arayüz şifresini kesinlikle değiştirin hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri