İnternet Hızımda Bir Sorun Var

AhmetBeratTopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
TürkNet 1000 Mbps paketi kullanıyorum kablolu olarak PC'ye bağlanıyorum CAT6 kablo ile yaptığım hız testlerinde problem çıkmıyor ama Steam üzerinden oyun yüklemesi veya oyun güncellemeleri yaparken Steam üzerinden indirmelerde sorun yaşıyorum indirme hızı 0 Mbps olarak gösteriyor. Akabinde hız testi yapıyorum problem göremiyorum hız gayet yüksek çıkıyor. Sadece Steam üzeri indirme yaparken bu sorun var sizce neden böyle bir sorun veriyor olabilir?
Aşağıda yaptığım hız teslerinin resimlerini bırakıyorum ve Steam indirme ayarlarımı da paylaşacağım
speed test.PNG
steam speed test.PNG
Steam İndirme Ayarları.PNG

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
İndirme bölgesini değiştirmeyi denedinizmi ve güncelleme veya indirme yaparken biraz bekleyince normal hızlara geliyormu yoksa indirme bitene kadarmı aynı sorun devam ediyor

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Steami yeniden kurmak. Modem resetlemek çözüm oluyor genelde. Aynı alt yapıyı kullanıyorum bende. Ya indirme bittiyse yazma işlemi veyahut doğrulama işlemi yaptığı zaman 0mbps de kalıyor. 100-114 mbps arası indirirken bir anda 0 a düşüyordu. GPON sıfırlaması ve Modem sıfırlaması sonrası düzelmişti packet losse sorunu da dahil.
Ama dediğim gibi genelde modem ve Gpon yeniden başlatılmasıyla çözülen bir durumdu bende.

KS

AhmetBeratTopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Steami yeniden kurmak. Modem resetlemek çözüm oluyor genelde. Aynı alt yapıyı kullanıyorum bende. Ya indirme bittiyse yazma işlemi veyahut doğrulama işlemi yaptığı zaman 0mbps de kalıyor. 100-114 mbps arası indirirken bir anda 0 a düşüyordu. GPON sıfırlaması ve Modem sıfırlaması sonrası düzelmişti packet losse sorunu da dahil.
Ama dediğim gibi genelde modem ve Gpon yeniden başlatılmasıyla çözülen bir durumdu bende.
Tavsiye için sağol dostum TürkNet müşteri hizmetleri ile de durumu görüşeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri