Soru Internet Kafe Kurmak Için Ne Gerekir?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Selam Beyler,

Selamlar hemen özet geçeyim şimdi ben kendi işimi kurmak isteyen bir gencim ilerde Allah nasip ederse işte ondan dolayı ilk başta viva lines kadar olmasa da insanlara bir alternatif olacak bir otobüs turizm şirketi kurmayı düşündüm şehirler arası olacak olan bir tane hocama danıştım onun dedikleri aklıma yetti çünkü hem işi bilmiyorum hem de bu sektörde tekelleşme çok fazlaydı ondan dolayı internet kafe açmayı düşündüm çünkü bilgisayar donanımı benim ilgilendiğim bir alan şimdi bana gerek şeyler ne tam olarak? almam gereken izinler neler?

bu süre dolunca bilgisayarı kapatan uygulamanın adı ne nasıl kullanırım anlatırsanız çok makbule geçer teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
beyler selamlar hemen özet geçeyim şimdi ben kendi işimi kurmak isteyen bir gencim ilerde Allah nasip ederse işte ondan dolayı ilk başta viva lines kadar olmasa da insanlara bir alternatif olacak bir otobüs turizm şirketi kurmayı düşündüm şehirler arası olacak olan bir tane hocama danıştım onun dedikleri aklıma yetti çünkü hem işi bilmiyorum hem de bu sektörde tekelleşme çok fazlaydı ondan dolayı internet kafe açmayı düşündüm çünkü bilgisayar donanımı benim ilgilendiğim bir alan şimdi bana gerek şeyler ne tam olarak?almam gereken izinler neler?bu süre dolunca bilgisayarı kapatan uygulamanın adı ne nasıl kullanırım anlatırsanız çok makbule geçer teşekkürler
Bunu Gidip 3-5 Tane İnternet Kafe Sahibine Sorsan Bilgi Edinsen Daha İyi Bilgi Verirler Sanırım

gedikpasha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Onları bilmiyorum ancak fikir vermek açısından 3 çeşit pc kur. 1.si APU sistem video/ödev/çıktı vs için. 2.si düşük ekran kartlı sistem (Lol, Volarant, CS GO), 3.sü high end sistem son model AAA oyunlar için premium pcler

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Onları bilmiyorum ancak fikir vermek açısından 3 çeşit pc kur. 1.si APU sistem video/ödev/çıktı vs için. 2.si düşük ekran kartlı sistem (Lol, Volarant, CS GO), 3.sü high end sistem son model AAA oyunlar için premium pcler
Sadece 1650li sistem kursam valorantda 144fps alır mı (10105F)

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Bunu Gidip 3-5 Tane İnternet Kafe Sahibine Sorsan Bilgi Edinsen Daha İyi Bilgi Verirler Sanırım
Şahsen 1060a 5K diyen adama güvenmezdim benim en yakın arkadaşımın babasının dükkanı oradaydı anlaşmazlık çıkmıştı camlarını indirdiler

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Şahsen 1060a 5K diyen adama güvenmezdim benim en yakın arkadaşımın babasının dükkanı oradaydı anlaşmazlık çıkmıştı camlarını indirdiler
Demek İstediğim İşlerin Nasıl İlerlediğini Düzeni Falan Sor Ama Sadece Yakın Biri Olması Zorunlu Değil Rastgele Gir Bilmediğin Bi İnternet Kafeye Sohbet Et

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Selam Beyler,

Selamlar hemen özet geçeyim şimdi ben kendi işimi kurmak isteyen bir gencim ilerde Allah nasip ederse işte ondan dolayı ilk başta viva lines kadar olmasa da insanlara bir alternatif olacak bir otobüs turizm şirketi kurmayı düşündüm şehirler arası olacak olan bir tane hocama danıştım onun dedikleri aklıma yetti çünkü hem işi bilmiyorum hem de bu sektörde tekelleşme çok fazlaydı ondan dolayı internet kafe açmayı düşündüm çünkü bilgisayar donanımı benim ilgilendiğim bir alan şimdi bana gerek şeyler ne tam olarak? almam gereken izinler neler?

bu süre dolunca bilgisayarı kapatan uygulamanın adı ne nasıl kullanırım anlatırsanız çok makbule geçer teşekkürler
benim gittiğim int cafede akinosoft kullanıyordular

ben hiç int cafede aaa oyun oynayan görmedim kendim dışında

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
@UgurG hocam böyle yapıp bursa veya eskişehirde bu işi yapabilir miyim ki
Konum Önemli Eğer İşlek Bi Yerdeyse İsmini Duyan Gençler İllaki Gelecektir Tabi Biraz Sermaye Lazım Başta Yavaş Başlayıp Sonra İşleri Büyütmeniz Daha İyi Olur. Ve Arkadaşın Dediği İyi Gibi 3 Adet Apu 3 Adet Lol Valo Cs Benzeri Oyunlar İçin 3 Adette AAA Oyunlar İçin Sistemi Kurarsın Eğer İşlek Bi Yerdeyse Gelen Olur Ve Şöyle Söyleyeyim Genelde İnternet Kafeye Gelenler Sürekli Gelir Kolay Kolay Bırakmaz 10-15 Tane Düzenli Gelen Müşterin Oldu Mu Tamamdır. Önerim Meslek Okullarının Yakınlarına İşlek Bi Yere Açabilirseniz İyi Olur Kendimden Bilirim Okuldan Kaçıp Arada İnternet Kafeye Gideriz Okuldan Kaçmasak Bile Okuldan Sonra Bile Arada Gideriz. Ordanda Ekstra Kişi Gelmiş Olur Yani Hem Okul Hem Yerleşim Bulunan Bi Yer Seçmeniz Önemli.

cavo77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
bence internet cafe mantığı bitmek üzere önü açık bi iş değil internet cafecilerin facebook sayfaları grupları var orda çok aktifler orda daha detaylı bilgi alabilirsin işe girmeden önce iyice araştır derim ilerde pişman olma yorucu ve zor bi iş internet cafecilik

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
temizinden suan 300k cash gerekir 16 tane 15k liradan makine masası ekipmanı derken

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri