- Tepki
- 22
XFX RX 570 8 GB 1200 tl sizce alınır mı?
bakımları yapılmış ısı sorunu vs yok
Alınabilir bence eğer mahallemizde falansa olası bir sorunda goturede bilirsiniz yardımcı olurlar genelde. 1k ya da 1.1k pazarlıkla zorlanır. Hiç pazarlık yapmadiysaniz 1k ya yarın aliyom diyin duserler benceXFX RX 570 8 GB 1200 tl sizce alınır mı?
1250 dedi son olarakda 1200 dedi zaten kullanmlaık degıl satmalık aldım 1500e de sattım :dAlınabilir bence eğer mahallemizde falansa olası bir sorunda goturede bilirsiniz yardımcı olurlar genelde. 1k ya da 1.1k pazarlıkla zorlanır. Hiç pazarlık yapmadiysaniz 1k ya yarın aliyom diyin duserler bence![]()
Hocam sattim bile günlük harclık çıktı2.el se alma
XFX RX 570 8 GB üretimi bitti diye biliyorum bi aliexpress de var ordada bittince tamir gerek olsa yedek parça gerek olsa yapabileceğin birşey yok
yok satarsında almak riskliHocam sattim bile günlük harclık çıktı
Hocam al-sat yapıp piyasayı yükseltmişyok satarsında almak riskli
Hocam al-sat yapıp piyasayı yükseltmiş![]()
Ee hocam 3-5 kez daha yap ayni işi satiyorsa dahada al iyi ismiş benceHocam sattim bile günlük harclık çıktı
alcak kişide lazım önüne gelen alırmıEe hocam 3-5 kez daha yap ayni işi satiyorsa dahada al iyi ismiş bence![]()
1 saat icerisinde satmiş okuyun alici var demekki ilan koyar en kötüalcak kişide lazım önüne gelen alırmı
1500e de sattım :d