Soru İnternet Ms Yüksek

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herhangi bir hız testi programı açtığımda ms 4, 5, 10 ms olarak gösteriyor valorantta 35 msin altına düşmüyor diğer oyunlarda 20, 10 ms alıyorum nedeni nedir 50 mgbs internet var be kablolu bağlantı var

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Herhangi bir hız testi programı açtığımda ms 4, 5, 10 ms olarak gösteriyor valorantta 35 msin altına düşmüyor diğer oyunlarda 20, 10 ms alıyorum nedeni nedir 50 mgbs internet var be kablolu bağlantı var
Vdsl 50Mbps bağlantı hızında değerleriniz normal. Valorantta 35 Ms altına inmek istiyorsanız 100 Mbps üzeri fiber internete geçmeniz gerekli.

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hız testi programlarının gösterdiği ping değeri yanlış zaten gayet normal internetin çoğu türkten düşük pingin var

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ama arkadaşımda da 50 mbps bar onda 25 30 arası veriyor
Diğer oyunlar da Ms normal ise sıkıntı yoksa arkadaşınızın kullandığı sistem ayarlarını deneyin modemden modeme de ana ping değişebilir. Mesela eski modemimde hız testi yaptığımda ping 24 civarıydı modemi mi yeniledim hız testi yaptım ping şu an sabit 9 da. Bu durum oyunlara etki ediyor.

KS

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Diğer oyunlar da Ms normal ise sıkıntı yoksa arkadaşınızın kullandığı sistem ayarlarını deneyin modemden modeme de ana ping değişebilir. Mesela eski modemimde hız testi yaptığımda ping 24 civarıydı modemi mi yeniledim hız testi yaptım ping şu an sabit 9 da. Bu durum oyunlara etki ediyor.
Tamam teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri