- Tepki
- 0
Herhangi bir hız testi programı açtığımda ms 4, 5, 10 ms olarak gösteriyor valorantta 35 msin altına düşmüyor diğer oyunlarda 20, 10 ms alıyorum nedeni nedir 50 mgbs internet var be kablolu bağlantı var
Vdsl 50Mbps bağlantı hızında değerleriniz normal. Valorantta 35 Ms altına inmek istiyorsanız 100 Mbps üzeri fiber internete geçmeniz gerekli.Herhangi bir hız testi programı açtığımda ms 4, 5, 10 ms olarak gösteriyor valorantta 35 msin altına düşmüyor diğer oyunlarda 20, 10 ms alıyorum nedeni nedir 50 mgbs internet var be kablolu bağlantı var
Ama arkadaşımda da 50 mbps bar onda 25 30 arası veriyorVdsl 50Mbps bağlantı hızında değerleriniz normal. Valorantta 35 Ms altına inmek istiyorsanız 100 Mbps üzeri fiber internete geçmeniz gerekli.
Diğer oyunlar da Ms normal ise sıkıntı yoksa arkadaşınızın kullandığı sistem ayarlarını deneyin modemden modeme de ana ping değişebilir. Mesela eski modemimde hız testi yaptığımda ping 24 civarıydı modemi mi yeniledim hız testi yaptım ping şu an sabit 9 da. Bu durum oyunlara etki ediyor.Ama arkadaşımda da 50 mbps bar onda 25 30 arası veriyor
Tamam teşekkür ederimDiğer oyunlar da Ms normal ise sıkıntı yoksa arkadaşınızın kullandığı sistem ayarlarını deneyin modemden modeme de ana ping değişebilir. Mesela eski modemimde hız testi yaptığımda ping 24 civarıydı modemi mi yeniledim hız testi yaptım ping şu an sabit 9 da. Bu durum oyunlara etki ediyor.