İnternet Tavsiyesi

emirhanozdemir

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
5
Dostlar merhabalar . Ailem ile yeni bir eve taşındım . Taşındığım evde internet direkt benim odama gelmiyor , evin salonuna gidiyor . Diğer odalarda da herhangi bir internet çıkışı yok . Masaüstü bir pc kullanıyorum ve anakartımda da wireless özelliği bulunmamakta . Sorum şudur ki salonda olan interneti kendi odama kablo çekmeden nasıl en verimli şekilde alabilirim ? Şuanlık geçici süreliğine farklı bir modem ile access point kurduk . Onda da tam internet hızını almayı geçtim 4 te 1 hızını alabiliyorum anca ( Ana modeme kablo bağlayıp speed test yaptığımda 85-90 alırken access pointi kendi bilgisayarıma bağlayıp yaptığım testte 18.5 gibi bir sonuç aldım ) . Uzun lafın kısası ana modemdeki hızı alabileceğim bir cihaz , eklenti önerilerinizi bekliyorum .

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Keenetic Mesh sistemi kurabilirsiniz.

Benim Ana modemim Keenetic Hopper Salonda. diğer Genişletici(Mesh) olarak kurulu modemim kendi odamda 2. cihazdan kablolu olarak çıkış alıp kullanabilirsiniz

Mesh sisteminde iki cihaz senkronize olarak çalışır wifi geçişleri ayarları ana cihazdan yönetilir.

KS

emirhanozdemir

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
5
Keenetic Mesh sistemi kurabilirsiniz.

Benim Ana modemim Keenetic Hopper Salonda. diğer Genişletici(Mesh) olarak kurulu modemim kendi odamda 2. cihazdan kablolu olarak çıkış alıp kullanabilirsiniz

Mesh sisteminde iki cihaz senkronize olarak çalışır wifi geçişleri ayarları ana cihazdan yönetilir.
ürünlerin linkini atabilme şansınız var mı ?

KS

emirhanozdemir

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
5
Bütçenize bağlı biraz Tüm keenetic ürünleri mesh sistemine dahil olabiliyor. Keenetic resmi sitesinden ürünlerin özelliklerine bakabilirsiniz ve ihtiyacınız olan ürünü alabilirsiniz.
Sistemi inceledim güzelmiş ancak şuanlık bütçe konusunda çok fazla müsait olmadığım için şuanlık bir fikir olarak kenarda tutucam bunu . Bunun haricinde ana modem olarak tplink w-9960 var , bu modeme dışarıdan bir repeater alarak da çözebilir miyim bu sorunu ? Eğer çözebilirsem de repeater olarak öneriniz ne olur ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri