İnternet var ama hata veriyor

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalar başlıkta belirttiğim gibi masa üstü pc de ethernet ile bağlı internet var gözüküyor. Online oyunları falan oynayabiliyorum fakat ne chrome a girebiliyorum nede windows update çalışıyor. Bağlantı hatası veriyor sürekli.

KadircanOzkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam antivürüs programları engelliyor olabilir. Onları kaldırarak işleme başlıyabilirsiniz. Ayrıca verdiği hatanın resmini atabilir misiniz ?

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alakası yok hocam. Bilgisayarı ilk açtığımda arka planda InstallShield Update Services diye bir yazılım çalışıyor. Bu açıkken girebiliyorum faka bunu kapattığım anda google vs giremiyorum. Bununla yeni karşılaştım. Daha önce yoktu.

gameturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
faturanızı ödedinizmi bazen fatura günü geçince internet kısıtlanıyor steamde vs arkadaşlarınız görünüyor fakat herhangibi online bişi yapamıyorsunuız

KadircanOzkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Suphi Kart' Alıntı:
Alakası yok hocam. Bilgisayarı ilk açtığımda arka planda InstallShield Update Services diye bir yazılım çalışıyor. Bu açıkken girebiliyorum faka bunu kapattığım anda google vs giremiyorum. Bununla yeni karşılaştım.  Daha önce yoktu.

Hocam sanırım bişeyler güncellemeye çalışıyor pcniz onu kapatmadan bi kaç saat bekleyin bakalım. Belki düzelebilir.

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım ilginiz için teşekkür ederim ama sorunun cevapları bunlar değil. Bana yada bilgisayara bir zararı yok ama ne bileyim gıcığıma gidiyor arkaplanda çalışması.

KadircanOzkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Suphi Kart' Alıntı:
Hocalarım ilginiz için teşekkür ederim ama sorunun cevapları bunlar değil. Bana yada bilgisayara bir zararı yok ama ne bileyim gıcığıma gidiyor arkaplanda çalışması.

Aklımdakileri sizlerle paylaştım hocam elbette yanlış olabilir kusurumuza bakmayın  :blush:

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ne demek hocam yorum atmanız bile yeterli. Ağzınıza sağlık.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Suphi Kart' Alıntı:
Ne demek hocam yorum atmanız bile yeterli. Ağzınıza sağlık.

Yeniden hoşgeldin bu sorunu düne kadar bende yaşıyordum steamde oyun oynuyordum ancak tarayıcılardan herhangibir işlem yapamıyordum kullandığım anakartın sitesine girerek telefondan lan driverini indirip kablo ile pcye bağlayıp pcye attım attıktan sonra drvier güncellemesi yaptım ve sorunum çözüldü sorununuzu kesinlikle çözücektir :)

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o arkaplan uygulaması çalışırken internette gezebiliyorum sorun yok ama onu kapadığım an chroma bağlantı hatası veriyor. Win update çalışmamaya başlıyor. Dediğiniz gibi driver güncellemesi yapmayı deneyeyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri