Yardım İnterneti̇m Bi̇ Var Bi̇ Yok

yewoup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocamlar help!

Öncelikle internet bilgisayarıma kablo ile bağlı ve aldığım hız 100mbps bilgilerini veriyim.
Sorunum da şu, bilgisayarımı her açtığımda ya indirme hızım 10mbps e kadar düşüyor, ya da komple internet yok diyor. Eskiden sadece hız düşerdi şimdi internet yok da diyor direkt. Format attım windows10 yükledim ve anakartımı güncelledim, düzelmesini beklerken artık internet yok da diyor ve kapatıp açmam gerekiyor bunun için.
- sorun internetin kendisinde değil. Telefondan hız testi yaptığımda veya kapatıp açtığımda bilgisayarı düzeliyor.
- sorun kabloda değil. Dediğim gibi kabloya hiç dokunmadan sadece kapatıp açıyorum bilgisayarı ve düzeliyor.
- goodbydpi ile alakalı olabilir mi diye onu sildim düzelmedi sonrasında anakart güncellemeyi ve format atmayı denedim hala düzelmiyor.

Özetle bilgisayarı bazen tekrar tekrar kapatıp açmam gerekiyor yoksa internet ya hiç olmuyor ya da çok düşük hızda oluyor. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim

KS

yewoup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hız düşüklüğü tam olarak ne zaman başladı emin değilim sürekli bir şey indirmem öyle. internet yok direkt yeni başladı format ve anakart güncelledim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri