- Tepki
- 0
sizce nasıl kazanabilirim fiverr gibi sitelere gittim logo tasarımmı yapmak için ama kimse teklifimi almıyor aynı zamanda çevirmenlik içinde ama kimse istemiyor sizce internetten nasıl para kazanabilirim ??
valla chat gpt ile ilan verenlere yabıyolar ne kadar doğru bilememsizce nasıl kazanabilirim fiverr gibi sitelere gittim logo tasarımmı yapmak için ama kimse teklifimi almıyor aynı zamanda çevirmenlik içinde ama kimse istemiyor sizce internetten nasıl para kazanabilirim ??
valla chat gpt ile ilan verenlere yabıyolar ne kadar doğru bilemem
dediğinden hiç bir şey anlamadımvalla chat gpt ile ilan verenlere yabıyolar ne kadar doğru bilemem
bunun başlığını chatgpt yaz yani etkileyici bir kitap açıklaması diye altta yazan unsurlarıda yaz belki bi şans
bak şimdi fiver hesbın varmı varsa ilan ver mesala kitap açıklaması yazılır diye sonra chat gpt hesabı oluştur mesala biri sana istek gönderdi sende ordaki yazanı ghat gptye yaz o sana veriyor onuda adama verdediğinden hiç bir şey anlamadım
istek gönder yokbak şimdi fiver hesbın varmı varsa ilan ver mesala kitap açıklaması yazılır diye sonra chat gpt hesabı oluştur mesala biri sana istek gönderdi sende ordaki yazanı ghat gptye yaz o sana veriyor onuda adama ver