İnternetten Para Kazanma

KNGGME

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 15 yaşındaki biri internetten kendi harçılığını nerden nasıl çıkarabilir?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar 15 yaşındaki biri internetten kendi harçılığını nerden nasıl çıkarabilir?
18 yasında malesef cok kısıtlı bir yas para kazanmak zor türkiye e ticaret yerlerini yap desem bile yas yetmiyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yok 15dk da 50 dolar kazandım yok oturduğum yerden 1000TL kazandım gibi şeyler hep yalan. Bionluk tarzı sitelerde iş yapabilirsiniz , video kurgu öğrenip edit yapabilirsiniz , grafik tasarımla uğraşabilirsiniz , sitelere yazarlık yapabilirsiniz. Yazılım öğrenip site vb. şeyleri tasarlayabilirsiniz.

KS

KNGGME

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok 15dk da 50 dolar kazandım yok oturduğum yerden 1000TL kazandım gibi şeyler hep yalan. Bionluk tarzı sitelerde iş yapabilirsiniz , video kurgu öğrenip edit yapabilirsiniz , grafik tasarımla uğraşabilirsiniz , sitelere yazarlık yapabilirsiniz. Yazılım öğrenip site vb. şeyleri tasarlayabilirsiniz.
yazılım ile gram bilgim yok öğrenebilmem için ne tavsiye edersin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Benim de bilgim yok ama youtube üzerinde binlerce eğitim videosu var. Farklı farklı diller var. Araştırmanız daha doğru olur.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
kendını edit, fotoşop veya grafik tasarım üzerine geliştirirsen üniversite zamanında bir nebze para kazanabıleceğini düşünüyorum.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
yazılım ile gram bilgim yok öğrenebilmem için ne tavsiye edersin
Udemy diye bir site var içerik üreticileri oraya eğitici setlerini yüklüyorlar ben kullanıyorum aşırı faydalı ücretli/ücretsiz paketler var ücretli olanları satın alırsan daha faydalı olacaktır. (y)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Udemy diye bir site var içerik üreticileri oraya eğitici setlerini yüklüyorlar ben kullanıyorum aşırı faydalı ücretli/ücretsiz paketler var ücretli olanları satın alırsan daha faydalı olacaktır. (y)
Bu kadar güzel kaynak varken para vermek aptallık olur.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Bu kadar güzel kaynak varken para vermek aptallık olur.
Hocam ben para verdim ve kullanıyorum satın aldığım set pahalı bir sette değil 85TL ayrıca aklımda takılan bir soru olursa eğitici ile direkt canlı olarak ücretsiz bir şekilde iletişimede geçebiliyorum setin süreside sınırsız 1 yıl geçse dahi tekrar siteye girip setten faydalanabiliyoum gayette eğitici setler var ve gözle görülebilir derecede bir yerlere ulaştırıyor. Site içerisinde ücretsiz setlerde var bunlardanda faydalanabilinir ancak pek fazla verim alınacağını sanmıyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam ben para verdim ve kullanıyorum satın aldığım set pahalı bir sette değil 85TL ayrıca aklımda takılan bir soru olursa eğitici ile direkt canlı olarak ücretsiz bir şekilde iletişimede geçebiliyorum setin süreside sınırsız 1 yıl geçse dahi tekrar siteye girip setten faydalanabiliyoum gayette eğitici setler var ve gözle görülebilir derecede bir yerlere ulaştırıyor. Site içerisinde ücretsiz setlerde var bunlardanda faydalanabilinir ancak pek fazla verim alınacağını sanmıyorum.
Eminim verdiği eğitim güzeldir, yukarıda web site yapımı konusu geçmiş. Eğer web sitesi yapıp satmak isterse kolay iş, o işi öğrenmek için cebinden para çıkarmasına gerek yok. YouTube gayet yeterli olur bu alan için. Sen ne için kullandın?

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Eminim verdiği eğitim güzeldir, yukarıda web site yapımı konusu geçmiş. Eğer web sitesi yapıp satmak isterse kolay iş, o işi öğrenmek için cebinden para çıkarmasına gerek yok. YouTube gayet yeterli olur bu alan için. Sen ne için kullandın?
Ben yabancı dil için kullandım hocam.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Ne kadar işe yaradı? Öğrendinmi bir şeyler? Benimde öğrwnmem lazım.
Şuan hala kullanmaktayım ama faydalı oluyor YouTube'daki içeriklerden daha kaliteli birde aldığınız sete göre değişebilir ben İngilizce için kullandım. İki farklı set satın aldım birisi gramer için diğeride kelime bilgisi için her ikisindende günde birer video izliyorum her videodan sonra bir ödev oluyor onu tamamlamanız gerekiyor dediğim gibi aklınıza takılan vs. bir soru olduğunda hocayada danışabiliyorsunuz yani kısacası eğer gerçekten öğrenme düşünceniz varsa çok faydalı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri