18 yasında malesef cok kısıtlı bir yas para kazanmak zor türkiye e ticaret yerlerini yap desem bile yas yetmiyor.Arkadaşlar 15 yaşındaki biri internetten kendi harçılığını nerden nasıl çıkarabilir?
yazılım ile gram bilgim yok öğrenebilmem için ne tavsiye edersinYok 15dk da 50 dolar kazandım yok oturduğum yerden 1000TL kazandım gibi şeyler hep yalan. Bionluk tarzı sitelerde iş yapabilirsiniz , video kurgu öğrenip edit yapabilirsiniz , grafik tasarımla uğraşabilirsiniz , sitelere yazarlık yapabilirsiniz. Yazılım öğrenip site vb. şeyleri tasarlayabilirsiniz.
Web sitesi yapmak kolay, öğrenmek 4-5 ayını alır belki almaz, html css js asp net vs gibi bir kaç dil var.yazılım ile gram bilgim yok öğrenebilmem için ne tavsiye edersin
Udemy diye bir site var içerik üreticileri oraya eğitici setlerini yüklüyorlar ben kullanıyorum aşırı faydalı ücretli/ücretsiz paketler var ücretli olanları satın alırsan daha faydalı olacaktır.yazılım ile gram bilgim yok öğrenebilmem için ne tavsiye edersin
Bu kadar güzel kaynak varken para vermek aptallık olur.Udemy diye bir site var içerik üreticileri oraya eğitici setlerini yüklüyorlar ben kullanıyorum aşırı faydalı ücretli/ücretsiz paketler var ücretli olanları satın alırsan daha faydalı olacaktır.![]()
Hocam ben para verdim ve kullanıyorum satın aldığım set pahalı bir sette değil 85TL ayrıca aklımda takılan bir soru olursa eğitici ile direkt canlı olarak ücretsiz bir şekilde iletişimede geçebiliyorum setin süreside sınırsız 1 yıl geçse dahi tekrar siteye girip setten faydalanabiliyoum gayette eğitici setler var ve gözle görülebilir derecede bir yerlere ulaştırıyor. Site içerisinde ücretsiz setlerde var bunlardanda faydalanabilinir ancak pek fazla verim alınacağını sanmıyorum.Bu kadar güzel kaynak varken para vermek aptallık olur.
Eminim verdiği eğitim güzeldir, yukarıda web site yapımı konusu geçmiş. Eğer web sitesi yapıp satmak isterse kolay iş, o işi öğrenmek için cebinden para çıkarmasına gerek yok. YouTube gayet yeterli olur bu alan için. Sen ne için kullandın?Hocam ben para verdim ve kullanıyorum satın aldığım set pahalı bir sette değil 85TL ayrıca aklımda takılan bir soru olursa eğitici ile direkt canlı olarak ücretsiz bir şekilde iletişimede geçebiliyorum setin süreside sınırsız 1 yıl geçse dahi tekrar siteye girip setten faydalanabiliyoum gayette eğitici setler var ve gözle görülebilir derecede bir yerlere ulaştırıyor. Site içerisinde ücretsiz setlerde var bunlardanda faydalanabilinir ancak pek fazla verim alınacağını sanmıyorum.
Ben yabancı dil için kullandım hocam.Eminim verdiği eğitim güzeldir, yukarıda web site yapımı konusu geçmiş. Eğer web sitesi yapıp satmak isterse kolay iş, o işi öğrenmek için cebinden para çıkarmasına gerek yok. YouTube gayet yeterli olur bu alan için. Sen ne için kullandın?
Ne kadar işe yaradı? Öğrendinmi bir şeyler? Benimde öğrwnmem lazım.Ben yabancı dil için kullandım hocam.
Şuan hala kullanmaktayım ama faydalı oluyor YouTube'daki içeriklerden daha kaliteli birde aldığınız sete göre değişebilir ben İngilizce için kullandım. İki farklı set satın aldım birisi gramer için diğeride kelime bilgisi için her ikisindende günde birer video izliyorum her videodan sonra bir ödev oluyor onu tamamlamanız gerekiyor dediğim gibi aklınıza takılan vs. bir soru olduğunda hocayada danışabiliyorsunuz yani kısacası eğer gerçekten öğrenme düşünceniz varsa çok faydalı.Ne kadar işe yaradı? Öğrendinmi bir şeyler? Benimde öğrwnmem lazım.