Soru Internetten Switch Almak Istiyorum

zeppie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
selam herkese, internetten klavyeme farkli renk switch almak istiyorum da bunlarin ebatlari vs fark ediyor mu yoksa hepsinin fix midir? kendi klavyemin ozellerini bilmiyorum cunku ona gore nasil alirim bilmiyorum. Bir de kaliteli marka onerebilirseniz cok sevinirim <3

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Evet dikkat etmen gereken 3 nokta var. İlk olarak en önemli nokta klavyenin hotswop olması. Hotswop olmayan klavyede switch değiştiremezsin. İkinci olarak alacağın Switch in çentikli olup olmayacağı. Hotswop klavyeler her switchi desteklemiyor bazen. Bazılarında çentik yuvası olmuyor ve onlara çentikli switch takmıyorsun. Bu dediklerimi kontrol etmek için klavyeden bir switch çıkarmayı denebilirsin. Çıkıyorsa ve altta delik varsa sorun yok her switch takılabilir. Çıkıyorsa ama altta delik yoksa çentiksiz switchleri takabilirsin. Çıkmıyorsa ise değiştirme imkanın yok maalesef :D

KS

zeppie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Evet dikkat etmen gereken 3 nokta var. İlk olarak en önemli nokta klavyenin hotswop olması. Hotswop olmayan klavyede switch değiştiremezsin. İkinci olarak alacağın Switch in çentikli olup olmayacağı. Hotswop klavyeler her switchi desteklemiyor bazen. Bazılarında çentik yuvası olmuyor ve onlara çentikli switch takmıyorsun. Bu dediklerimi kontrol etmek için klavyeden bir switch çıkarmayı denebilirsin. Çıkıyorsa ve altta delik varsa sorun yok her switch takılabilir. Çıkıyorsa ama altta delik yoksa çentiksiz switchleri takabilirsin. Çıkmıyorsa ise değiştirme imkanın yok maalesef :D
sana zahmet bunlar dediklerine uyuyor mu bir baksan 😅

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230913-193611_Gallery.jpg
    Screenshot_20230913-193611_Gallery.jpg
    747.8 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20230913-193557_Gallery.jpg
    Screenshot_20230913-193557_Gallery.jpg
    817.9 KB · Görüntüleme: 10

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
cok tesekkurlerr blue switch dusunuyorum su an icin trendyoldan falan alinir mi ne dersin?
Switch in markası çok önemli. Bence trendyoldaki kalitesiz switchler ile uğraşmayın. 600tl bütçeniz varsa aliexpresten gateron milky yellow pro alabilirsiniz. Ben Amazon germany den 800tl ye akko creamy v3 pro aldım. Yalnız bu switchler tok oluyor blue istediğine göre daha sesli bir switch lazım sana. Araştırarak alabilirsin.

KS

zeppie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Switch in markası çok önemli. Bence trendyoldaki kalitesiz switchler ile uğraşmayın. 600tl bütçeniz varsa aliexpresten gateron milky yellow pro alabilirsiniz. Ben Amazon germany den 800tl ye akko creamy v3 pro aldım. Yalnız bu switchler tok oluyor blue istediğine göre daha sesli bir switch lazım sana. Araştırarak alabilirsin.

vaktini ayirdigin icin cok tesekkur ederim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Blue kesinlikle pişmanlıktır, akko v3 cream blue al ama normal blue alma

b1skyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sarı sitede Ümraniye tarafında 500TLye Gateron Milky Yellow satan bir eleman var. Klavyen uyumluysa öneririm ben aldım kullanıyorum memnunum. Bu da kendi çektiğim video :

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri