İp 11 Ios 18.1?

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Merhaba, ip 11 kullanıyorum, planlı eskitme olayını duyduktan sonra ios 18 e geçmedim, ip 11 i ios 18.1 de kullanan arkadaşlar var mı ve kasma donma sorunları oluyor mu? Ona göre bende güncelleyeceğim belki

gtx1650s

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani %75 pil sağlığımla yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama 18.1 en azından ekstra yavaşlama hissettirmiyor bana 17.6’ya göre. 18.0 galeri hataları ve tuhaf takılmalar vardı. Youtube’da Battery Test başlığı altında önceki sürümlere kıyasla çok benzer sonuçlar gördüğüm için içim rahat 18.1’e geçtim, büyük ihtimalle uzun süre kıpırdamam bu sürümden.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Yani %75 pil sağlığımla yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama 18.1 en azından ekstra yavaşlama hissettirmiyor bana 17.6’ya göre. 18.0 galeri hataları ve tuhaf takılmalar vardı. Youtube’da Battery Test başlığı altında önceki sürümlere kıyasla çok benzer sonuçlar gördüğüm için içim rahat 18.1’e geçtim, büyük ihtimalle uzun süre kıpırdamam bu sürümden.
Yine de şarj süresi düşebilir hep görülen birşey, bende de pil %77 de pek dert etmiyorum çünkü seneye 13-14 pro gibi modellere geçerim inş, şuan ios 17 den devam o zaman

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri