- Tepki
- 34
Arkadaşlar sizce aradaki fiyat farkına değer mi ?
Bütçeni zorlamazsa niye değmesin bütçem yeterse 11 alacağıma 13 alırdım benArkadaşlar sizce aradaki fiyat farkına değer mi ?
Hocam arada işlemci,ekran vesaire farkları var ve işlemci konusunda 13 baya iyi ve yeni nesil bir işlemci bütçeye bağlı 13 tercih edilebilir dediğim gibi.Kamera önemliyse 13 değilse 11.
Hocam çok fark var ya 8k civarı birde kulaklık alsam 2k da o çok paraBütçeni zorlamazsa niye değmesin bütçem yeterse 11 alacağıma 13 alırdım ben
Hocam haklısında Türkiye şartlarında teknolojiyi geriden takip etmek zorundayızBence 3 sene çıkmış bir telefon için İphone 11'e 15k para vermek yersiz geliyor bana ben İPhone 7 kullanıyorum işlerimi görüyor isterdim bir 11'im olsun ama yok değerlerinin çok üstünde satıyorlar telefonları düzelirmi keşke bu konuda inancım olsaydı :-(
Dediğim gibi bütçe meselesi artık bundan sonrası çok zorlarsa 11 alırsın geçer gidersin.Hocam çok fark var ya 8k civarı birde kulaklık alsam 2k da o çok para
bunun yanında başka ne almam lazım kulaklık dışında ekran koruyucu kılıf gibi onlarda ne önerirsiniz ?
güzel fiyat direkt alınabilir
bunun yanında başka ne almam lazım kulaklık dışında ekran koruyucu kılıf gibi onlarda ne önerirsiniz ?